Minkälainen limsapolitiikka teidän perheessä on?

Vierailija

Meillä mies juo aika paljon limsoja. Itse en kauheasti ja lapset on vielä niin pieniä, etteivät juo ollenkaan. Miten saisi miehen " vieroitettua" limsan juonnista, kun en haluan lasten oppivan sellaisiksi, että limsaa saa juoda joka päivä?Kuinka usein teidän perheissä juodaan limsoja ja juotteko niitä vain silloin, kun on joku erityinen syy esim. synttärit vai saunajuomana tms.?

Kommentit (10)

Vierailija

Meilläkin mies joi ennen, joskus opiskeluaikana, kamalat määrät limua, mutta lopetti, kun sai satikutia hammaslääkäriltä, ja laskettiin, kuinka paljon rahaa tuhlaantuukaan johonkin hemmetin Pepsi Maxiin... Limua juodaan harvoin, ei mitenkään joka viikko tms. ja mieluiten sitten kun juodaan, se on ihan sitä perinteistä sokerilitkua, koska keinomakeat epäilyttävät, varsinkin siis antaa lapsille.

Vierailija

Lapset eivät juo kuin joskus. Mies ei lainkaan. Lapsille ostetaan " ehtaa" , jos ostetaan. Ja ovat tottuneet mun lipittämiseen. Ottaa muuten itseäkin päähän...

Vierailija

lapset juo synttäreillä ja joskus juhlissa, esim. Uutena vuotena, juhannuksena yms. En todellakaan ymmärrä nykyistä limsamuotia!

Ja ylipainoa ei meillä ole kenelläkään....

Vierailija

Lapselle (2v.) en ole limua antanut enkä aio antaakaan, mutta jos jostain joskus oppii niin ehkä sitten voidaan välillä viikonlopuksi ostaa. Vissy sen sijaan olisi 2-vuotiaan herkkua, sitä pitäisi saada jatkuvasti :)

Vierailija

Juhlissa aikuiset ja isommat lapset juovat limsaa, oma 2,5v ei vielä saa. Hän saa mehua tai hieman " kuplavettä" eli kivennäisvettä :)

Vierailija

Vanhemmat saa juoda niin paljon kuin haluaa, omapa on asiamme, MUTTA tietenkin niin, ettei kotona/lasten nähden, koska esikoinen on jo siinä iässä, että ymmärtää haluta kaikkea sitä, mitä muutkin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat