Seuraa 

Ajattelin jo ajoissa olla liikkeellä joululahjahankinnoissa ja pystytin gallupin saadakseni hyviä vinkkejä n. 1-vuotiaalle mieleisistä leluista. Meillä tyttö siis reilu 1-vee ja kaikenlaista tavaraa on jo kertynyt, mutta uudet lelut ovat aina tervetulleita leikkeihin =)-frodo-

Kommentit (4)

Plan Toysin vedettävä puinen krokotiili tuli synttärilahjaksi ja on mieluinen. Duploista myös isot palat (eläimet, autot jne.) ovat kivoja, ei osaa varsinaisesti rakentaa tietenkään, mutta liittää paria palaa yhteen. Duplot pysynevät leikissäv ielä vuosia, joten ne ehkä olisivat hyvä sijoitus?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli sellaisia joilla leikkii sitten vähän vanhempanakin, ei ihan vauvaleluja enää!Hyväksi havaittuja: Dublot ja Little People-sarja. Kaverin tyttö (1v ja risat) on hulluna Little People nukkekotiin, oma poika 1v tykkää eläintarhasta ja junaradasta ja autotalosta - leikkii isoveljen kanssa näillä. Potkuauto on hyvä myös.

-työntökärry/auto jonka päällä tykkää istua ja potkia vauhtia, ajelee ympäri taloa ja piilottelee leluja istuimen alle. Tää on tosi suosikki!

-on myös tykänny tosi paljon perässä vedettävistä leluista, autoista, junista ym.

-ostettiin juuri keinuhevonen, sillä tykkää " ii-aa, ii-aa" eli kiikkaa-kiikkaa:)

-duplot myös, kestää kauan ja rakentelee jo aika hyvin

-kirjat! Näyttää sormella kuvia joita pitää sille nimetä ja yrittää toistaa perässä;)Tällasia suosikkeja meillä, toivottavasti jotain ideaa teillekin:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat