Vierailija

Onko makuuhuoneessanne paljon vipinää nykyään? Nautitko seksistä raskaana ollessasi?Meillä on vilkastunut tuo puoli kummasti. Melkein joka ilta on herkkua tarjolla, mies on (ainakin vielä) innoissaan. Maha on jo pikkasen tiellä, mutta keinoja löytyy.. Rv 22+

Kommentit (2)

Vähiin on meillä mennyt! Syynä tosin on kamala pahoinvointi ja jokapäiväinen oksentelu. Mies ei uskalla edes yrittää, kun mulla on paha olo koko ajan. Ehkä kerran viikossa tai parissa ollaan nyt onnistuttu, mutta taisi mennä reilusti toista kuukautta niin, ettei tapahtunut mitään. Ärsyttää, kun haluja kyllä periaatteessa olisi mutta ei vaan pysty. Sekin on kurjaa, ettei suihinottoa voi edes harkita tässä tilassa, vaikka yleensä tykkään siitä.

eli kolmen pojan aikana on ollut halut ihan tipo tiessään ja hyvä jos kerran kk on ollut pakko antaa miehelle, oikein ällötti ajatus.

Nyt sitten neljättä odottaessa on halut ollut katossa koko ajan, nyt alkaa vähän maha painaa ja olla tiellä ja sattua joka paikkaan, ettei oikein enää huvita. RV35 menossa, et johan tää alkaa kohta tullakkin :)

tyttöhän se sieltä on tulossa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat