Vierailija

Miten se teillä toimii? Meillä kun lasta ei lyödä eikä jätetä yksin huutamaan, mutta jäähypenkillä vaan kikattaa vaikka kuinka olisin lujana, että nyt olit tosi tuhma jne Jäähyn jälkeen onnessaan kiipeää itse takaisin tuolille (joka tavallinen aikuisten tuoli...) jotain siis pielessä tässä..???!!!!! Tuhmeliinillä siis ikää 1v3kk

Kommentit (7)

Meillä juuri 3 vuotta täyttänyt poika, ja jäähynurkka on " aktiivisessa" käytössä. Meillä on myös sama käytäntö, kuin edellisellä vastaajalla: Saa tulla pois nurkasta, kun suostuu keskustelemaan asiasta ja lupaa olla kiltisti. Hyvin toimii. Tietää minne mennä, kun äiti sanoo " Jäähylle" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Noin pientä voi vain kieltää ja ottaa kielletystä tilanteesta pois. Odottakaa puoli vuotta tai vuosi ja sitten alkaa käsittämään jäähyn rangaistuksena.Meillä jäähy on käytössä 3 vuotiaalle. Saa aina heti tulla pois jäähyltä, kun suostuu juttelemaan asiasta, käyttäytyy kunnolla tms. Jotkut laittaa lapsen tietyksi aikaa jäähylle, mutta mielestäni se ei ole hyvä keino, koska toisinaan lyhyt rangaistus on riittävä ja toisinaan taas pitempi.

Ei taida pienen logiikka ja ymmärrys vielä riittää tuolle rangaistuskeinolle. Tiukka EI vain selittelemättä heti kun hölmöilee( vrt. koiranpentu...) Meillä jäähypenkki on toiminut parivuotiaasta ylöspäin ihan hyvin.

eli jäähypenkki ei oikein kyllä alle 2-v:llä toimi...lapsen pitäisi jo jonkin verran osata keskustella asiasta ja ymmärtää että tämä on rngaistus, mitä noin pieni ei ymmärrä.

mutta noihin kikatuksiin sun muihin yleensä auttaa se että laittaa penkin vaikka seinää päin, että on mahdollisimman tylsää.

myöskään lelun laittaminen jäähylle ei useimmille noin pienille toimi, vaan tiukka ei ja tilaantesta poistaminen on tehokkaampaa.

suosittelisin että jättäisitte jäähypenkin vähäksi aikaa jäähylle ja kokeilisitte jotain muuta!

Meillä on eteisen nurkka jäähypaikka 3,5-vuotiaalle, ja hän tajuaa asian kyllä jo hyvin, vaikka saattaakin välillä vain räkättää siellä nurkassa. Joskus otan käyttöön astetta raskaampiakin jäähypaikkoja. Eilen hän joutui hetkeksi kirjaimellisesti jäähylle parvekkeelle, kun ei lukuisista kielloista ja uhkauksista sinne joutumisesta huolimatta lopettanut riehumista, potkimista ja joka paikkaan hyppimistä. Puoli minuuttia parvekkeella tehosi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat