mikä on helsingin paras paikka asua

Vierailija

-rauhallinen

-palvelut lähellä

-julkiset lähellä

-lapsiystävällinen,viihtyisä

-ei lähiölähinnä kaupungin asunnossa asuvilta kysyn

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Tosin just menetettiin terveysasema, mutta lapsia varten jää lähipiste, itse käynkin työnantajan kustantamana yksityisellä ja ne on keskustassa kaikki kuitenkin niin ei haittaa.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ääneni annan Kumpulalle ja Toukolalle, kummassakin asunut ja viihtynyt äärimmäisen hyvin! Täyttää kaikki kriteerit, kevyesti!
Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Etsikääpä Googlesta.Jos olisin tajunnut nuo ennen oman asunnon ostoa, asuttaisiinpa nyt kaupungin vuokra-asunnossa Puu-Käpylän idyllissä.


joten tosi hankalaa sieltä asuntoa saada. Monet tuntuu luulevan, että sen kaupungin asunnon saa jokainen hakija ja vielä sieltä mistä haluaa. Todellisuus on ihan toista. Yleensä vapaat asunnot löytyy juuri lähiöistä ja sieltä sitten jonotetaan vaihtoasuntoa vuositolkulla, joten uusilla ei hirveästi mahdollisuuksia päästä " hyville" alueille.

Vierailija

Mutta noita ap:n kuuluttamia palveluja ei kyllä ole lähimaillakaan. Oulunkylään tai Paloheinään pitää itäpakilalaisten lähteä palveltaviksi.

Vierailija

Paloheinässä on esimerkiksi kaikki tarpeellinen kävelymatkan päässä. Terveyskeskus, kirjasto, ruokakaupat, apteekki, kirkko, pankki, ravintoloita...Mitähän pitäisi vielä olla?

Vierailija

Ikimaailmassa en edes uskaltaisi lastani yksin päästää iltahämärässä sinne.Vierailija:

Lainaus:

No helvetti Arabian kauppakeskus on..


Vierailija

Ehkä tämä juuri on eromme. Sinä pidit sitä kyläkulttuuria ja yhteisöllisyyttä kyttäilynä kun minä taas sosiaalisena ihmisenä rakastin sitä. Tunsin kaikki naapurimme ja koirapuiston kävijät. Kylätapahtumat olivat aina kyläläisiä kokoavia mukavia tapahtumia.

Palveluja olisi voinut olla kyllä enemmän mutta bussilla lyhyt matka joka paikkaan. Lapsille ihana metsäinen maasto ja kyläkoulu oli ainakin vielä silloin. Kuulema lakkautetaan...

Vierailija:

[quote]


Lähin pankkiautomaatti käpylässä, isompia kauppoja Arabiassa ja terveyskeskuskin taisi lähteä siitä käpylän puolelta.Muutenkin ahdistava kyttäilykulttuuri.Vierailija:

[quote]

Kumpula

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat