MILLÄ TON KAKARAN SAA NUKAHTAMAAN???

Vierailija

Jumalauta että palaa hihat! 8 kk ipana ei nuku, ei millään. Huutaa, nauraa, konttaa pitkin sänkyä, nousee sängyn laitoja vasten. Ei nuku, ei millään. Ja on ihan väsynyt. Ja just kaikista maailman päivistä tänään, jolloin mulla olis tosi paljon muutakin tekemistä ja sukulaisen kuolemasta johtuva suru surtavana. Mutta ei, perkeleen kakara vaan riekkuu pitkin sänkyä.

Kommentit (8)

Vierailija

Ymmärrän että on raskasta. Koita jaksaa. Pystyisitkö rauhoittaan häntä jollain millä normaalisti saat hänet rauhottuun? Tosin muistelen ettei ton ikästä tainnu saada millään aloilleen...Meillä auttoi joskus siis todellakin vaan joskus..laulaminen ja silittely. Mutta kun vauhti on kova niin siihen ei auta kuin liikunta. Sitten ne simahtavat kun ovat ihan loppu. Jos koitatkin riehuttaa sitä kunnes nukahtaa?

Vierailija

Meillä 7kk mukula saa vaan lisää vettä myllyynsä, jos minä hermostun kun se ei nuku. Vaikka ...tuttais kuinka, niin koeta vetää henkeä ja olla edes näennäisesti rauhallinen. Meidän ipanaan se tepsii. Otan sen lujasti, mutta en rajusti, syliin ja laitan tutin suuhun. Pidän siinä kunnes rauhoittuu. Toivottavasti onnistut, tiedän miten osaa ottaa pattiin välillä kun toinen vaan riekkuu! Ja aina vaan hommat kasaantuu... Otan osaa sukulaisesi kuoleman johdosta. Mekin menetettiin juuri läheinen ihminen.

Vierailija

Jos ei, niin mene ulos ja huuda niin kovaa kuin jaksat. Sen jälkeen menet uudestaan nukuttamaan lasta, pidät sitä sängyssä pitkällään ja hyräilet jotain. Jos ei auta, otat syliin tiukasti ja pidät siinä. Kun rauhoittuu niin laitat sänkyyn ja pidät taas kiinni. Niin monta kertaa että nukahtaa. Minä teen meidän 6kk kanssa joskus myös niin että jos ei uni kerran tule, nostan pois sängystä lattialle leikkimään. Itkuksihan se menee tietysti kun on väsynyt eikä jaksa leikkiä, mutta annan touhuta jotain vartin ja vien uudestaan sänkyyn ja niin monta kertaa että uni tulee. Onneksi tuota on tarvinnut tehdä vain pari kertaa.

Vierailija

ota kainaloon ja pullo suuhun tai tutti.Meillä nukahtaa hyvin tissille.

Samaa se on meillä välillä,älä turhaan lapselle hermoile,nukahtaa kun väsähtää.

Vierailija

man huutoa käymään nukkumaan.ne valjaat on tosi hyvä juttu, ei pääse liikkumaan ja kun ei pysty touhuamaan, rauhoittuu ja nukahtaa!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat