Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä teidän lapsillanne on paremmin kuin muilla lapsilla?

Vierailija

.

Kommentit (14)

Vierailija

eli tulee hyvin toimeen, saa kavereita, oppivainen. Vanhemmilla ei alko -ym. ongelmia. Huonoa: vanhemmat riitelevät välillä, yritetään kuitenkin hillitä, asutaan keskustan lähellä, tilaa leikeille ym. liian vähän, isovanhemmat asuvat toisella puolella Suomea; se on toisaalta hyvä, toisaalta huono.

Vierailija

Opettajaisä, joka on paljon kotona ja läsnä lastensa arjessa pitkien lomien aikana.Kahden kulttuurin koti, kaksi kieltä....ja huonona puolena puoli sukua toisella puolella Eurooppaa :-( Mutta onneksi tapaavat pitkillä lomilla.

Vierailija

sekä vanhemmilta että isovanhemmilta. Kuullut pienestä asti eri kieliä, tavannut ihmisiä kaikista maanosista ja kasvanut siihen, että on eri uskontoja, erilaisia tapoja ajatella jne. Nämä asiat näen meidän perheen vahvuuksina.

Vierailija

Meidän lapsilla on mukavat vanhemmat : ). Meillä ei riidellä ja huudeta, eikä ryypätä. Meillä on iso piha, on nurmikkoa missä temmeltää, marjapuskat ja hiekkalaatikko. Ihanat mummu ja pappa ja kivoja kummeja.

Vierailija

Keskustelemme paljon. Pidämme tarkasti huolta lapsien henkisestä ja ruumiillisesta hyvinvoinnista.Meillä on riittävän hyvä toimeentulo ja tykkäämme harrastaa ja tehdä paljon asioita yhdessä perheenä.

Vierailija

niiden (lukuisien) lasten puolesta, joilla on ns. tavallinen, köyhä perhe. Tälläisiä esimerkkiperheitä ovat esim. opiskelijoiden perheet ja muut pienituloiset, työttömät jne. He varmasti yrittävät antaa lapsilleen hyvät eväät elämään mutta kaikkeen ei rahkeet riitä... Kaikilla ei ole varaa matkustella, ei asua omakotitalossa yms.

Mutta muistetaanhan että lapsuuden onnellisuus ei useinkaan riipu vanhempien rahasta eikä koulutuksesta, vaan siitä että ollaan aidosti läsnä!

Vierailija

lapsien kanssa olemiseen jäisi enemmän aikaa eikä ihan pieniä lapsia tarvitsisi laittaa hoitoon! Itse teen töitä kotona freelancerina, lapset vain osan päivää hoidossa. Mies tekee lyhennettyä työviikkoa.Isovanhemmat läheisiä ja paljon läsnä lasten elämässä.Kotona ei juoda (minä en juo ollenkaan), emme polta.

Vierailija

Omakotitalo omalla isolla pihalla - saa kirmata ulkona pienestä pitäen aamusta iltaan, syödä ruohosipulia ja herneitä kasvimaalta, marjoja pensaista.

Vierailija

koulutetut vanhemmat- ei tarvitse opiskelujen kesken lapsia päivähoitoon viedäharkitsevat vanhemmat- huolehdimme sairaankin lapsemme kotihoidon kuntoon

Uusimmat

Suosituimmat