yks.pph montako vkoa vuosilomaa ja pyydätkö palkkaa tällöin?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

miten toimitte kun teillä on kesäloma, ni pyydättekö hoitomaksun normaalisti tältä ajalta? ja montako vkoa pidätte lomaa vuodessa?

Kommentit (8)

Vierailija

joutuu pitämään lomaa heinäkuussa samaan aikaan kun hoitajalla loma koska hoitajalla (joka yksityinen pph) ei ole varahoitopaikkaa. Hankalaa mutta selvitty ollaan. Onneksi on ymmärtäväisä työkavereita.

Ja Kelalta saimme kyllä kodinhoidontukea viime kesänä myös lomakuukaudelta (lapsi kaksi viikkoa muualla hoidossa) nyt ei varmnaan saada kun meillä on yksityisen hoidon tuki joka maksetaan suoraan hoitajalle.

Vierailija

Tältä ajalta vanhemmat maksavat siis normaalin hoitomaksun. Jos haluan pitää enemmän, tämän yli menevät päivät ovat palkattomia.

Vierailija

Jos he maksavat jo hoitajalle tämän loman aikaisen palkan entä sitten kun vanhemmat pitävät lomansa? Kun hoitaja on lomalla täytyy lapsien silti olla jossakin hoidossa ja näin tulisi maksettua kaksin kertaiset maksut. Vai maksaako pääasiallinen hoitaja palkan tälle varahoitajalle? Näinhän toimitaan pääasiallisen hoitajan ollessa sairaana eli jos hän saa palkan näiltä päiviltä on hän velvollinen kustantamaan varahoitajan.Mietin nyt siis ei kait vanhempien tarvitse sitten oman lomansa aikana enää maksaa hoitajalle?Kelalta ei varmasti saa tukea kaksinkertaisiin hoitomaksuihin.

Vierailija

Tuntui reilulta, koska päiväkodeissakin se yksi kuukausi vuodesta on maksuton (jos lapsi ei ole hoidossa). Mutta sehän on ihan sopimus kysymys.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat