Mitkä ovat 1,5-vuotiaan (poikasi) lempilelut?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Joulu lähestyy ja pian sukulaiset alkavat kysellä pojan joululahjatoiveita. Mitkä lelut ovat erityisesti 1,5-vuotiaiden lapsien mieleen?

Kiitos vinkeistä jo etukäteen!

Kommentit (3)

Vierailija

Meidän pojalle kelpaa kaikki mahdolliset keittiötyövälineet. Suosikkeja ovat paistinlastat (puiset) ja puuhaarukat. Mitä kuluneempi (lue:mustempi) niin sitä parempi. Hänelle kelpaa myös leluastiat. Palikkakeitto on kiehumassa aamusta iltaan ja leikkihella tietysti on. Nauraa hekottelee, kun häneltä kysyy nouseeko kattilasta höyryä :) Ei vielä hirveän kiinnostunut ole autoista ym. Yhdeksi joululahjaksi ajattelin leikkipianoa, sillä on kiinnostunut soittamisesta.

Vierailija

meidän poika on nyt 1v7kk ja kun oikein rupesin miettimään, niin kyllä ne varmasti on nuo mitä luettelin. Tosin tykkää myös nuppipalapeleistä, kirjoista ja pienistä muumileluista. Lienee kuitenkin melko yksilöllinen, pojan serkku 1v10kk, myös poika, pitää lähinnä kaikista leluista jotka pitävät ääntä tai " tekevät" jotain kun painaa nappia tmv... Ei siis tiettävästi kokoa palapelejä tai kuuntele jos luetaan kirjaa...

Vierailija

Oikeesti tätä meidän 1,5 vuotista pojan vesseliä ei enää mitkään muut lelut kiinnosta kuin autot tai traktorit tai rekat ym. nelipyöräiset! Toinen lempijuttu onkin sitten kirjat tai lehdet, joissa on autojen KUVIA....;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat