Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mennään kohti kolmatta inssiä, mutta tuskin silläkään onnistaa. Kysyisinkin nyt, että mitä ja miten ivf-hoidot tapahtuvat käytännössä? Mitä hormoneja syödään ja pistellään? Minkälaista hoito on henkisesti verrattuna insseihin?

Minun pitäisi päästä ivf-hoitoihin joskus alkuvuodesta tammi-helmikuulla. Joten onneksi ei tarvitse odotella ihan älyttömästi.

Ollaan hoidossa julkisella ja selittämättömästi lapsettomia.Satu-Marja

Kommentit (4)

Netistähän sitä tietysti löytää parhaiten tietoa. Ja me ollaan hoidossa Keski-Suomen keskussairaalassa.Onneksi on tämä palsta. Nämä hoidot ovat henkisesti sen verran raskaita, että tällaista tukiyhteisöä kyllä tarvitsee.Satu-Marja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

http://www.hedelmallisyys.fi/finland/treatment/Female_Treatments/Third_S...Netistä löytyy myös Lapsettomuus-yhteisö http://groups.msn.com/lapsettomuus/terve tuloa.msnw . Yhteisöstä löytyy tietoa hoidoista, jäsenten hoitopäiväkirjoja http://groups.msn.com/lapsettomuus/hoito pikyt.msnw sekä reaaliaikainen chat, jossa voi jutella kohtalotovereiden kanssa ja kysyä niitä pieniä ja suuria asioita, jotka mieltä askarruttaa.IVF:ssä ei yleensä syödä hormoneja. Julkisella sektorilla yleensä IVF-hoidot tehdään ns pitkän kaavan mukaan, joka aloitetaan naisen oman hormonitoiminnan alasajolla, tähän yleensä käytetään nenäsumutetta.

Tämän jälkeen aloitetaan munasolujen stimulointi, joka on pistoshoito. Alkion siirron jälkeen aloitetaan tukihoito, joka on pillereitä tai geeliä alakautta annosteltuna.Noihin hoitopäiväkirjoihin kannattaa tutustua, niistä saa kuvaa hoitojen henkisestä puolesta, ihmisethän on yksilöitä ja noista päiväkirjoista voi lukea, miten erilailla ihmiset ottaa hoitonsa. Huomaa, että IVF ja ICSI hoidot eroavat toisistaan vain laborantin työpöydällä, eli kannattaa lukea myös ICSI-päiväkirjat.Viestisi olisi voinut olla kuin omaani, sillä niin samoissa mennään!

Ollaan myös selittämätön tapaus ja meneillään on kolmannen inssin alkupiinapäivät. Tämän jälkeen yritetään vielä neljännen kerran inssiä ja sen jälkeen siirrytään alkuvuodesta IVF:een. Hoidossa ollaan tyksissä. Missä päin teillä hoidot tehdään? Ja tosiaan, muakin koeputkihed. tiedot kiinnostavat.Siili

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat