Vierailija

Mitä mieltä olet? Häntä on nyt yritetty pudottaa pm;n paikalta vaikka millä keinoilla, ensin Kurosen kirjalla, sitten sillä että osallistuu olympialaisiin, nyt tää vaalirahakohu.

Kommentit (10)

se hirveän likainen ja paha yhdistys on Vanhasta tukenut. Se on lukenut jo siellä toista vuotta. Mä en edelleen käsitä, miksi tästä asiasta metelöidään. Mitä siihen Ideapark-lausuntoon tulee, niin kansanedustajilla ei ole olemassa ns. jääviyttä vaan pyritään poliittisen järjestelmän läpinäkyvyyteen noilla ilmoitusvelvollisuuksilla. Näin ollen äänestäjillä on oikeus katsoa, kuka tukee omaa kansanedustajaa ja sitten skannata kantoja sen valossa. Vaaleissa tulee päätös. Kertokaapa ihan huviksenne se poliitikko, joka ei jotenkin ole sidoksissa jonnekin? Ja mainitkaapa sitten samalla myös se henkilö, joka on joskus itsensä jäävännyt.Lainaus:

vaan asian kiertely ja kaartelu sekä suoranainen valehtelu ja peittely. Lisäksi Vanhasen Ideaparkin kannatus joutuu hieman omituiseen valoon.

Sehän on tehnyt aikanaan ihan asiallisen ja lainmukaisen ilmoituksen jo vaalien jälkeen heti, jossa lukee tämän "kohuyhdistyksenkin" osalta asia ihan oikein eli yhdistyksen nimi ja summa perässä. Kuka vaan on voinut sen sieltä katsoa ja hän on toiminut täysin moitteetta. Noin puolet ministereistä on sen sijaan salannut tukiaan, joten heidän pitäisi mennä itseensä.Toinen juttu, mitä en tajua, on tämä Sukari-Kakkonen-yms. -yhdistyksen leimaaminen jotenkin limanuljaskaksi. Ainahan näitä tukiyhdistyksiä on ollut ja niin suurteollisuus on rahoittanut Kokoomusta ja ay-liike demareita jne. Miksi näiltä Sukareilta tuen ottaminen on paha juttu, mutta muilta ei. Ihan kuin se raha ei olisi ihan yhtä rehellistä kuin muidenkin raha.Media todellakin nyt kehittelee ihan puppuskandaalia. Suurin osa ihmisistä kuvittelee nyt jotain outoa tapahtuneen, mutta pointtihan on, että ne tuet on julkisia ja siksi niistä nyt keskustellaan. Aikaisemmin salattiin. Miksi media innostui vasta vuotta myöhemmin tälläiseen tutkimukseen? Siksi, että laiskat ja pinnalliset toimittajat eivät jaksa tehdä oikeaa tutkivaa journalismia vaan ottavat aina helpoimman aiheen kuten Kanervan tekstarit tai Karpelan tukka tai mitä milloinkin. Ei ketään jaksanut kiinnostaa nämä tukiasiat ennen Kallin ulostuloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaan asian kiertely ja kaartelu sekä suoranainen valehtelu ja peittely. Lisäksi Vanhasen Ideaparkin kannatus joutuu hieman omituiseen valoon.

Ainahan rahalla on saanut valtaa. Ei tää mikään uusi keksintö ole. Jos hallitus kaatuu tai uudet vaalit tulee. Kuka takaa ettei käy samalla tavalla.

Näiden seitsemän vuoden aikana, jotka olen ollut kotona, voin vain todeta että media on mennyt alaspäin. Olen melkein joka päivä katsonut esim. iltapäivälehtien lööpit. Media tykkää tonkia kaikista PASKAA! Ketä toi paskantonkiminen kiinnostaa.

Vaalirahoitus laittomaksi! Sen jälkeen eduskuntaan on persaukisten turha pyrkiä ja RKP saa eduskunnassa ansaitsemansa aseman.Tätäkö haluatte?

Oikeisto on aina saanut avustuksia yrittäjiltä ja vasemmisto ammatti- ja työväenyhdistyksiltä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat