Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Juu, yksilöitähän kaikki ovat ja erot keskittymiskyvyssä varmasti hurjia, mutta silti: minkäikäinen kannattaa viedä katsomaan nukketeatteria tai jotain lyhyttä yksinkertaista lastenteatteria?Tyttöni on 1v9kk, puhuu todella hyvin ja tykkää kuunnella kirjoista tarinoita (eikä siis vain katsella kuvia), joten jokohan keskittymiskyky riittäisi. Kokemuksia?

Kommentit (5)

Esikoistyttö oli 2,5 kun ekoja kertoja käytiin nukketeatterissa, riippuen esityksen kiinnostavuudesta jaksoi oikein hyvin 30 min, sitten vähän pyörimistä, mutta 45 min meni juuri ja juuri. Muuten kiinnostunut, osasi myös puhua 1,5 v ja tarkkaavaisuutta löytyi.Kuopus (poika) ollut vähän kärsimättömämpi, nyt melkein 4 v ja käytiin juuri katsomassa Poika ja Tähti (50 min), jaksoi nipin napin, tai jaksoi olla, kyseli välillä milloin loppuu, muttei jaksanut selvästi enää lopussa seurata.Noin 2 vuotiaan kanssa esitys saisi varmaan olla max 30 min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

varmasti. Pieni lapsi ei useinkaan jaksa keskisttyä yli puolituntiseen esitykseen. Television lastenohjelmia seuraamalal voi tarkkailla kuinka pitkään lapsen kärsivällisyys riittää.Oma näyttelijäpoikani jaksaa kyllä pitää yllä kotiteatteria puollekin vuoden ajan, sen kärsivällisyys riittää, minulla ei:

joka päivä harjoitellaan uusia rooleja kertomatta, että harjoitellaan (7 vuotiaana se harjoitteli päivittäin s-äänteitä huoneessaan, jonne ei saanut mennä)

Katsotaan tuntitolkulla otoksia tekeillä olevista esityksistä ja esitetään valikoidut palat tuttujen lasten käytöksestä näytelmän keinoin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat