Helsingin leikkipuistojen "uima-altaat", kokemuksia?

Vierailija

Olemme vasta muuttaneet Helsinkiin ja kuulin, että monessa leikkipuistossa olisi kesäisin jotain uima-altaita tai kahluualtaita. Onko jollain kokemusta niistä? Onko ne ihan vaan 1-3 vuotiaille vai voiko niissä vähän isommatkin lapset uida? (meillä on 2v, 6v ja 8v lapset).Onko ne altaat jotenkin aidattu vai muuten erillään ettei niihin putoa vahingossa?Missä puistossa olisi oikein hyvä allas...?

Kommentit (9)

Vierailija

et kaikki on uikkeet päällä? et ei silleen ku rannalla, et voi olla kesävaatteissa aiuiset/jotka ei ui? en haluaisi olla biksut päällä siellä, kun paljon asiakkaitani käy siellä, lapset sinne olisi kyllä kiva viedä..

Vierailija

on aivan mahtava maauimala, joka just peruskorjattiin 2 kesää sitten. On oma lasten puoli jossa pikkulasten allas, keinut ja kiipeiluhässäkät ja nurmikko, ja sitten isompien lasten ja aikuisten puoli, saunat, kahvila joka ei turhan kallis.aikuisilta viime kesänä oli 3.50e sisään alle 8v lapset ilmaiseksi.todella ihana paikka!! ja siinä aivan vieressä on musta Helsingin ihanin kaupungin leikkipuisto, Intian puisto, ihan metsikön keskellä iso puisto jossa monta eri leikkipaikka, kivat ohjaajat ja puistoruokailua. mikrot ja astiat ja perjantaisin grillipäivä!kivoja paikkoja, keskustasta pääsee bussilla 55 ihan molempien eteen!nähdään siellä!

Vierailija

Maunulassa ja Oulunkylässä voi varmasti 6-v uida, todennäköisesti 8-vuotiaskin.

Käpylän allas on hyvin pieni. Pirkkolassa liikuntahallien vieressä on tekoallas ja hyvät mahdollisuudet auringonottoon, siellä on myös vesiliukumäki.

Vierailija

Noista puistojen uima/kahluualtaista sen verran, että vaikka siellä on valvoja paikalla, niin lapset uivat vanhempien vastuulla. Paitsi ehkä kesähoidossa olevat koululaiset ovat valvojien (puiston työntekijöiden) vastuulla, luulisin.Koffin (Haukan) puistossa on myös aika iso allas, jossa kyllä kannattaa uida maanantaisin juuri kun se on täytetty. Loppuviikosta siellä on ilta-aikaan ehtinyt jo uida (ja vähän muutakin...) turhan moni ohikulkija ja koira iltalenkillään:(

Vierailija

puistoruokailun aikaan ei saa uida. Altaat täytetään kait maanantaisin ja lasketaan tyhjilleen ti tai ke iltana, sitten seuraavana aamuna täytetään uudelleen ja tyhjennetään viikonlopuksi perjantaisin.HEti täytön jälkeen vesi on tietenkin kylmää, lämpiää mitä kauemmin on ollut altaassa (eli tiistaisin ja to-pe lämpimintä). HElsingin kaupungin sivuilta varmaan näkee täyttöajankohdat ja puistot, missä on allas.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat