7kk vauva kieltäytyy pullosta&tutista, oisko kokemuksia vastaavasta???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

poika on aina syöny pulloa ja tuttia ja nyt muutama päivä loppui kuin seinään, ei ota pulloa eikä tuttia, sylkee pois, nipistää suun kiinni, vaikka olis kovkin nälkä. lusikalla kyllä söis, mutta on hieman hankalaa, samoin kiinteät maistuu ihan hyvin/normaalistioisko kellään vastaavaa tilannetta?

onko helpottanut?

voisko hampaat olla syynä? niitä on jo kaksi ja ne ei aiheuttanut oikeastaan mitään ongelmaasuppoja on kokeiltu mutta eivät tunnu auttavan/helpottavan

ja On poika muutenkin tosi kärttyinen ja itkuinen samoin nukkuminen on tosi onnetonta

Kommentit (5)

on myös tykästynyt nyt ilmeisesti niin lusikallasyöntiin ettei pullo/rinta tahdo enää kelvata..Mietin tässä itsekin että missä vika, sitten huomasin että ilmeisesti tuputan ruokaa(maitoa) liian usein. Täytyisi odottaa että poika itse selkeästi ilmaisee nälkänsä. Tämä auttoi meillä tuohon pullotteluun hieman. Rinnalle saanti onkin sitten eri juttu..Myös illat ja yöt olivat rauhattomia, annoin myös panadolia hammaskipuja kun epäilin. Ja sitten annoin tuhdinpaa ruokaa illalla; peruna-nan-sosekeittoa, jota sai lusikalla syöttää =) ja yöt rauhoittui sillä. Näitä rauhattomia vaiheita tuntuu riittävän nyt kun ikää tulee lisää..neiti 7kk myös noin kk sitten pyöritteli pulloa suussaan, pureskeli ja naureskeli mutta ei vaan kerta kaikkiaan juonut. Rintaa saa enää pari-kolme kertaa vrk:ssa. Taidan olla aika julma äiti, mutta ajattelin sitten että jos ei niin ei, ota tai jätä-periaatteella, kokeillaan vähän myöhemmin uudelleen, mutta lusikoimaan en ala... enkä myöskään tarjonnut rintaa, koska olen vieroittelemassa töihin menon takia. Niinpä sitten kun nälkä oli riittävän kova ja tarjosin pulloa aina säännöllisin väliajoin, alkoi pullostakin maito maistumaan ja tätä nykyä menee oikein nätisti.

Jos lapsi kieltäytyy pullosta, niin onko sitä sitten pakko jatkaa..... meille suositeltiin joko suoraan mukista juottamiseen ja koska se ei meidän neidiltä vielä onnistu niin annettiin imeä pillistä. Ja nyt juo maitoa paremmin kuin koskaan!!!!Ja ihan hyvä neuvo tietty on olla tuputtamatta, mutta meillä ainakin vaikutti hampaat juomisen ja syömisen määrään... eli kylmänä vaan kaikki ja pillistä. Toimii meillä!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat