Vierailija

Mitä tehdä, eihän tätä ikuisesti voi jaksaa ? Hienovaraiseenkin lähestymiseen tulee tiukka torjunta, ja tämä syö naisen itsetuntoa rotan lailla!

Pettäjän tielle en ole lähtenyt, vaikka mieli on tehnyt... Miestä ei tunnu vaan kiinnostavan kun on työpaineita yms. ja mikään ei tunnu kiinnostavan (ei myöskään vieraat naiset).

Olemme siis kuin eläkeläis/kaveripari. Seksi kuuluu mielestäni avioliittoon, ja on epäreilua jos toinen evää toiselta mahdollisuuden siihen !

En kuitenkaan tiedä onko tämä riittävä syy eroon, muuten on ihan ok mies. Tätä on jatkunut nyt reilu 3 v eli kerta vuoteen tahti tuntuu miehelle riittävän :(

Olen surullinen ja pettynyt liittooni...Sivut

Kommentit (34)

Ai näitä puutteessa eläviä puolisoita(naisia) löytyy näköjään muitakin...Itse elän avioliitossa, jossa saan seksiä aivan liian harvoi. Tavoitteni ei oo mikään liiallinen, ehkä 2krt./vko ois hyvä. Jos mies saa päättää, niin tiheys olis ehkä 1krt/kk. Joudun lähes aina tekemään aloitteen ja usein tulen torjutuksi, mikä todella syö naista...Ongelma alkaa olla se, että katselen jo vähän liikaakin muiden kuin oman miehen perään. Nään päiväunia kaikista vähänkään haluttavista uroista: pojista koulussa (opiskelen), tuttavista, naapureista, kavereiden miehistä... Ja kun en ole ulkonäöltäni ihan rumimmasta päästä, niin vientiäkin olisi. Pelkään pettäväni miestäni tilaisuuden tullen. Tunnen itseni kamalaksi, kevytkenkäiseksi naiseksi ja etenkin huonoksi äidiksi (tytär 2v.).Minkäs teet kun halut ja himot eivät enää kohtaa? Tahtoo intohimoista seksiä eikä torjuntaa ja " pakko kai joskus antaa" -seksiä.

Vierailija:

Lainaus:


miehelle nro 13. Millainen on huono vaimo sangyssa? Mita toivoisit?
En viitsi mennä yksityiskohtiin, mutta mielestäni vaimoni on itsekäs ja estoinen sängyssä. Kaipaisin aloitteellisuutta, huumoria, avoimuutta, edes hiukan kokeiulunhalua ja pilekttä silmäkulmassa.Ja tarkennukseksi siihen haluttomuuteen vielä. Omasta mielestäni en ole erityisen haluton, mutta voisin kuvitella että vaimoni pitää minua sellaisena nykyään. En ole torjunut vaimoani koskaan, mutta koska hän ei halua/viitsi/osaa tehdä aloitteita on niiden tekeminen siis minun vastullani, ja jos minä en niitä tee niin meillä ei pahemmin harrasteta seksiä.Vierailija:

Lainaus:


Olen tosi murheissani. Edellisen kirjoittajan kommentit omasta vaimosta tietenkin ehka osuivat myos minuun, tosin pidan huolta hygieniastani mutta mihinka ma lapset laittaisin silla aikaa kun kavisin kosmetologilla, shoppailemassa aina uusia alusvaatteita ja seksileluja ja milla ajalla?
No eihän mihinkään ylilöynteihin tarvitse mennä... Normaali hygienia ja semmoinen tavallinen terve kiinnostus omasta olemuksestaan ja ulkonäöstä riittää hyvin. Ei ole tarvetta vaihtaa kakkavaippoja missän korsetissa tai juosta kampaajalla&kosmetologilla&alusvaateostoksilla päivittäin... Tarkoitan että riittää kun peseytyy kerran päivässä, käyttää puhtaita alusvaatteita (eikä niiden ole pakko olla rikkinäisiä mummosloggeja), en sitten tiedä onko se liikaa vaadittua.Vierailija:

Lainaus:


Sanoisin myos sinulle mies nro 18 etta kerro nyt jo tanaan miksi vaimosi ei kiinnosta. Minusta olisi kamalaa jos sina olisit mieheni etka kertoisi minulle miksi en himota sinua. Eihan mikaan muutu jos ei mistaan puhu. Vaikka sitten toinen loukkaantuisikin.
Ei niin muutukaan, mutta on eri tapoja tuoda asioita esille. Suoraan en missään nimessä aio sanoa hänelle että " olet muuten surkea sängyssä" . kaikkia totuuksia ei tarvitse heittää suoraan päin naamaa. Yritän rohkaista oikeaan suuntaan, eli ei keppiä vaan porkkanaa enemmän. Jos menee sanomaan liian suorat sanat, niin niitä voi olla vaikea sitten perua.

Vierailija:

Lainaus:


meillä tuntuu olevan tietokoneella istuskelu tärkeetä ja sexi sivu asia. kurjalta tuntuu monesti vihjailla ja ehdotella kun saa kieltävän vastauksen. ja kun oon luullu et naiset on niitä joita saa ruinata sexiin.olen monesti päättänyt etten ota aihetta esille jos toinen ei sen takia haluu et tuntee painostuksena mut ei tunnu toista kiinnostavan tehä alotetta kun joskus kännissä ja alkaa oleen yxtoikkosta kun mun pitäs aina olla päällä.oon useasti ihmetelly haluttomuutta ni sanoo vaan ettei oo niit jotka kävelee muna kädes ruinaamas et ei pidä sitä tärkeenä asiana.kesälomal kun mökillä ollaan sit se on halukas ja kylpylä reissu oli mukava.eli jos ei olla kotona niin sit sitä kiinnostaa.välil tullu fiilikset et mikä mussa vikana ja saattasko toisen mielenkiinto olla toisessa kun tuntuu oudolta ja eikä saa mieleistänsä vastausta mikä rauhottais mieltä.no saa nähä nyt kun olen raskaana mihin suuntaan ollaan menos..
Miehen kanssa juteltiin, miten tärkeätä on, että pitää itsensä fyysisesti hyvässä kunnossa ja liikkuu. Seksi on kyllä aikamoisen fyysinen suoritus. Mies sanoo, että jos vähän pääsee esim. vatsalihakset huonoon kuntoon, niin ei meinaa jaksaa naida. Eli liikuntaa liikuntaa!!!! Tekee muutenkin hyvää kaikin puolin. Pois sieltä tietokoneelta välillä!

joo.. luin sun texstin ja aika paljo on sama näkö ku meien sexi tilanne täällä hetkel. voisin miehen kans kokeilla jotaki mitä neuvoit.

vaikka meilläkin on lapsi nii en usko et see siitä johtu sille..

täs nyt jonku aikaa oltu jo sille et ei sexi onnistu vaik olla yritetty. kerran ku olti alku vaiheis puoliso nukahti keskeen. se oli tosi paha paukku, ehkä minä olen sit kans sängys nii tylsä..

sit ku nousin sängyst mies heräs siihen ja kysyi mihin menossa oon, sanoin et ei täst mitää tulee ku nukahtit. sen ajoi väsymykseen piiki et silmät ei pysy auki. kyl mua mun mies kiinosta ja on viehättävä. mut kai se on sit vaa yksi puolista tunnetta, selvästiki mies on eri mieltä. vaik ei sano mitään. kun kyselen et mistä tää voi johtu et ei sexi halu, nii mulle tuntuu et silt tule kaikki muut syyt paitsi se oikee, ja sit toisaalt jos ei pystyy niist puhuu nii kuinka hyvää suhe meil sit oikeesti on. koska mä vooisin vaik tunti tolkulla puhu ja puita nii asioita. veikkaan et sil on kans oikeesti joku semmone syy mikä luokkais mua ja sentaki se ei sano sitä äännellä. vaan mietti itekse. haluaisin autta sitä siin asias, mut voinko? ja vielä enemmän askarutta ku minä olen vasta 22 ja mies 35 nii eks ton ikäisil ei kyl viel pitäis sexi ongelmi olla. mut näköjää niitäki on jo täs vaihees. olla oltu yhes 5 vuotta, 4v. niist asuttu jo saman katon alla.

vaik sanotaan et naisil on synnytyksen jälkeen et ei halutta, mul taas toisenlainen, mul on semmone tunne et nyt on asiat just nii ku pitää ku on oma pieni perhee ja mitään ei puutu elämästä. nii en tie onks sit miehel toisenlainen tunne.

ahh, nyt tais tulla nii sekava texsti. saako jota selvä mitä yritän sanoo..?

tahdittomuus, mutta pakko kysyä oletko ylipainoinen? Minun miehelläni oli nimittäin samaa käytöstä vielä vuosi sitten. Seksi ei tuntunut maistuvan, ei sitten millään. Epäilin syyksi omia liikakilojani vaikka mies aina vannotti ja vakuutti ettei ne häntä todellakaan haittaa ja sanoi tykkäävänsä minusta juuri sellaisena. Mies oli muutenkin kultainen, mutta seksi oli todella harvinaista. Hän syytteli haluttomuuttaan aina työkiireillä ja stressillä. Otin sitten tammikuussa itseäni niskasta kiinni ja pudotin kaksikymmentä kiloa painosta (85kg->65kg). Ikävä tunnustaa, mutta nykyään mies on ihan peto sängyssä ja seksiä tippuu monta kertaa viikossa ja nimenomaan miehen aloitteesta. Uskon siis että miehen seksihaluihin kuitenkin vaikutti minun " rupsahtanut" ulkonäköni, vaikka hän muuten minua rakastikin (ja rakastaa edelleen). Mies vaan ei kehdannut sitä ääneen sanoa, koska ei halunnut minua loukata. Voisiko siis sinun ulkonäössäsi tai luonteessasi olla tapahtunut jotain muutoksia joita miehen on vaikea sulattaa. Kyllähän sellainen vaikuttaa heti seksihaluihin, vaikka sitä ei parilleen halua tunnustaa. Tämän viestin tarkoitus ei ole todellakaan huonontaa kenenkään itsetuntoa, kunhan pohdiskelen omia kokemuksia.

Kuulostaapa tutulta. Minäkin olen alkanut katsomaan vastakkaista sukupuolta ihan uusin silmin ja aivan tahtomattani. Menen suorastaan hämilleni jos joudun tilanteeseen jossa olen kahdestaan jonkun miehen kanssa. Yritän olla ajattelematta miestä seksuaalisena olentona, mutta tahtomattani ajatuksiini ilmestyy " kuva" tästä miehestä alastomana ja kieltämättä mielikuvitus alkaa laukkaamaan. Ennen tällaisia mielikuvia ei ole ollut. Minäkin pelkään että petän tätä menoa vielä miestäni. En uskalla edes juoda alkoholia jos olen esim. ilman miestäni ravintolassa. En edelleenkään ymmärrä niitä jotka sanovat pettävänsä säännöllisesti koska puoliso ei anna, mutta se että kerran niin käy, kuulostaa jo vähän inhimillisemmältä. Itse kaihdan tietoisesti tilanteita jossa niin voisi käydä ja suosittelen sitä muillekin. Pettäminen ei kuitenkaan ole mikään ratkaisu parisuhteen ongelmiin.

t.15

meillä tuntuu olevan tietokoneella istuskelu tärkeetä ja sexi sivu asia. kurjalta tuntuu monesti vihjailla ja ehdotella kun saa kieltävän vastauksen. ja kun oon luullu et naiset on niitä joita saa ruinata sexiin.olen monesti päättänyt etten ota aihetta esille jos toinen ei sen takia haluu et tuntee painostuksena mut ei tunnu toista kiinnostavan tehä alotetta kun joskus kännissä ja alkaa oleen yxtoikkosta kun mun pitäs aina olla päällä.oon useasti ihmetelly haluttomuutta ni sanoo vaan ettei oo niit jotka kävelee muna kädes ruinaamas et ei pidä sitä tärkeenä asiana.kesälomal kun mökillä ollaan sit se on halukas ja kylpylä reissu oli mukava.eli jos ei olla kotona niin sit sitä kiinnostaa.välil tullu fiilikset et mikä mussa vikana ja saattasko toisen mielenkiinto olla toisessa kun tuntuu oudolta ja eikä saa mieleistänsä vastausta mikä rauhottais mieltä.no saa nähä nyt kun olen raskaana mihin suuntaan ollaan menos..

Tuskinpa nainen on avioliiton myötä estoiseksi muuttunut, eiköhän hän ole ollut sitä suhteen alusta saakka. Siksi täytyykin todella ihmetellä, että miksi mies on ottanut tällaisen naisen vaimokseen? Jos on sitä mieltä, että naisella " kyvyt ovat heikot" . Ja jos on päättänyt mennä naimisiin naisen kanssa, joka ei ihan niin loistava sängyssä ole, mutta muuten mukava, niin sehän on tasan oma valinta ja mitä siitä sitten enää valittamaan.Mutta muuten olen taipuvainen uskomaan parisuhteen kaaressa ihan biologiaan, eli on luonnollista, että se oma kumppani ei enää muutaman vuoden jälkeen jaksa läheskään samalla tavalla kiinnostaa. Kaikkien kohdalla tämä ei päde, mutta useimpien kohdalla kyllä. Silloin kuvaan astuukin enemmän kumppanuus kuin seksuaalinen vetovoima, joka aluksi saattoi parin yhteen. Itse en edes välittäisi pitkistä (vuosien) parisuhteista, ellei sattuisi olemaan lapsia, joiden vuoksi on motivaatiota pitää suhde kunnossa.

Minä en osaa sanoa onko hyväksi sanoa toista huonoksi sängyssä. Mieheni on myös haluton. Olen yrittänyt tehdä aloitteita ja torjuminen syö naistakin. Kun sain miehen keskustelemaan, hän sanoi että on leipääntynyt vuosien kuluessa minuun ja että olen seksuaalisesti tylsä. Sattui niin pirusti. On vaikea ymmärtää että olen niin tylsä ettei mies viitsi edes vaivautua. Minulla on ollut aiempiakin suhteita, yksi ex sanoi mm. että olihan meillä ongelmia mutta seksielämä oli loistavaa eikä ainakaan puutteessa tarvinnut olla. Nykyinen mies onkin sitten vaativampi ja hänellä on ollut ennen minua hyvinkin vilkas seksielämä. Hänen mielestään seksielämän pitää näyttää samalta kuin pornoelokuvissa. Okei, onhan sekin ihan hauskaa välillä, mutta minulle on seksissä tärkeää muukin kuin laukeaminen. Minä haluan myös tyydyttää läheisyyden ja rakkaudenkaipuutani jne. enkä kieltämättä kauheasta runkutuksesta tunne saavani mitään irti, ei tunnu miltään. Mielelläni kuitenkin taivun kompromissiin, mutta se ei riitä. Pitäisi ilmeisesti olla vain suihinottoa, peppuseksiä ja mitä ihmeellisintä akrobatiaa :(. Mies on kyllä kertonut toiveistaan, mutta arvatkaapa onko fiilistä lähteä niitä toteuttamaan sen jälkeen kun on haukuttu tylsäksi noin herkällä alueella. Se on vain asia jota ei unohda koskaan ja joka ikinen kerta sitä tulee mietittyä että kuinkakohan tylsä sitä oli tällä kertaa ja koko seksielämä menee pelkäksi suorittaminseksi eikä siitä juuri enää edes nauti. Kehottaisin siis harkitsemaan muutamaan kertaan ennen kuin alkaa puolison seksuaalisuutta arvostelemaan. Jos on ongelmia voi rakentavasti ja kannustavastikin keskustella.

Mun mies oikeesti huomaa, jos laihdun parikin kiloa. Heti alan olla himottavampi. Miehet on visuaalisia olentoja, totta! Halua ei voi pakottaa!Mutta jospa oikeesti on kyse stressistä, masennuksesta tai jostakin sairaudesta tai ties mistä! Eihän tuo oikeesti ihan normaalilta kuulosta. Eikä todellakaan tee suhteelle hyvää. Kyllä parisuhde vaan tarvitsee sitä, että säännöllisesti kiksautetaan.Olisiko jostakin pariterapiasta apua? Entä saisitko miehen ihan tavalliselle lääkärille? Että voitais tutkia kaikki perusjutut (ettei ole jotakin kilpirauhasen vajaatoimintaa, masennusta, mieshormonin vajetta tai mitä niitä nyt voisikaan olla fysikaalisia syitä haluttomuuteen).Entäs seksiterapeutti. Niiden yhteystietoja löytyy Väestöliiton nettisivuilta.Jos oikeesti on kyse työstressistä, niin olisikohan syytä miettiä jopa työpaikan vaihdosta? Puhukaa kunnolla. Yritä saada miehesi tajuamaan, miten isosta asiasta on kyse!!! Hakekaa apua!Onnea matkaan!

Oma haluttomuuteni aikanaan johtui stressistä, masennuksesta ja kokonaistyperyttävästä riittämättömyyden tunteesta. Hieman yli vuosi pariterapiaa, verbaalinen vapautuminen ja elämä kaikkine mausteineen maistuu taas pullalle!

Voit hyvällä omallatunnolla nauttia vieraista kulleista, jos mielit... Niin minä tekisin ja tekisinkin kaikkea, mistä olen vain haaveillut!!!

Totta sen sijaan on, että toisen himoa voi kasvattaa huolehtimalla omasta ulkonäöstään. Kivat kotivaatteet on must!Meillä mies otti kotihousuikseen retkihousut, jotka saavat mut kuumenemaan. Myös tiukka t-paita on kiva.. Ja mäkin olen ruvennut pitämään jumppaan ostamiani jazz-housuja kotona. Kun näin, mikä vaikutus niillä on. :)

Minua ei pahemmin kiinnosta seksi vaimoni kanssa. Tarkkaa syytä en osaa sanoa, mutta kehitys on ollut aika tasaisen laskeva siitä lähtien kun ensimmäinen lapsi syntyi.Silloin oli vaimon puolesta haluttomuutta jo pitkään raskauden aikana, ja vielä kauan synnytyksen jälkeen. Suunnilleen vuoteen tuli niin monta kertaa torjutuksi että todellakin söi miestä.Jollakin tavalla puolustusmekanismina opin sitten pitämään vaimoani vähemmän haluttavana. Tätä edesauttoi kyllä vaimo itse, kotiäitinä hän on pitänyt itsestään todella huonosti huolta, ei mm peseydy säännöllisesti, syö huonosti jne. Ei hän ole pahasti ylipainoinen, mutta yleensä epäsiisti, haisee liian usein hielle yms. Tämän kruunaa sitten huomattavasti lisääntynyt nalkutus ja huonotuulisuus.Seksielämämme ei koskaan ole ollut kauhean spontaania tai villiä, pitäisin vaimoni jopa vähän estoisena sängyssä. Tämä sitten johtaa siihen että muistoja tai mielikuvia sellaisista erityisen hyvistä/villeistä hetkistä ei ole, lähinnä aika epäonnistuneista joko yrityksistä tai rakastelukertoista.Eli lyhyesti syyt: torjuntoja, kotiäitisyndrooma ja hyvien muistojen/mielikuvien puute.En tosin syytä vaimoani tässä, vaikka siltä voi kuullostaa, varmaan olisin itsekin voinut yrittää enemmän. Keskustelu asiastakin on vaikeaa, en halua loukata vaimoani, mutta ongelmani on siis että en pidä vaimoani haluttavana ja kaiken lisäksi aika huonona sängyssä. En sitten tiedä miten käydä avoin ja rehellinen keskustelu tässä tilanteessa, helposti tulee kuitenkin syytettyä stressiä, väsymystä tms, kun en tiedä miten kertoa totuus tarpeeksi hienovaraisesti.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat