Vierailija

-uutisessa oikein oli? Näin vain kaupan ikkunassa lööpin, mutta en enää löytänyt aiheesta tehtyä uutista netistä. Kertokaa joku, mikä juttu tää oikein oli?

Sivut

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tämä hieroja pyysi riisuutumaan. No, siinä sitten rinnat paljaana istuin (!) ja tämä ukko seisoi vieressä, painautui ihan lähelle niin, että tunsin miten sillä seisoi. Hyi helvetti. En uskaltanut/tajunnut tehdä mitään asialle enkä kertoa kenellekään mitään.Kaikenlaisia ammatinharjoittajia sitä onkin.

Ei kuulemma näyttöä sukupuolisesta ahdistelusta? Että nännin imeminen on ihan tavallista. Ko. mieslääkäri voitais pistää imemään myös mies-potilaiden kyrpiä, ihan vaan testatakseen tuleeko niistä eritettä...

estänyt/kieltänyt lääkäriä. Uskon että suurin osa potilaista ko. tilanteessa olisi niin hämmentyneitä ettei oikein tiedä miten asiaan suhtautuisi. Toisekseen luottamus lääkäriin on yleensä aika suuri joten voi kestää tovin kunnes tajuaa ettei tämä ole asiallista...

Kyseinen lääkäri oli myös puristellut potilaan rintoja edestä ja takaa ennen nännin imemistä. Ei siis mitään seksuaalista, eihän? Kyseisen lekurin nimi esiin, ettei pääse toiste tekosiaan tekemään!!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat