Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Todellakin tilasin spreadshirt:istä 3 mukia ja onnistuin hienosti tilaamaan sen kyllä, mutta nyt sain laskun sähköpostiin mistä en ymmärrä hölkkäsen pöläystä. Mikä on tilinumero ja viitenumero ym. Mitä jos en maksa niitä niin peruuntuuko koko tilaus? Sain tietää toisen paikan mistä voi tilata ja tulee ihan suomenkielinen laskukin..heh. Kiitos jos joku tietää.T: hieman yksinkertainen

Kommentit (3)


Kiitos tosiaan kun viitsitte vastailla :). Taidan minäkin jostain muualta tilata sitä mukia jos onnistuis saamaan ihan suomenkielisen laskun..

Tilasin siis semmoisen superdad-paidan. Laskun saatuani pyörittelin nordean omilla laskunmaksu sivuillani lukuja paikasta toiseen. Aina tuli teksti: tarkista tilinumero ja viitenumero. Aargh!! Harmittaa, kun ois ollut just hyvä paita.Mielestäni jollain sivulla luki, että tilaamasi tuote tehdään vasta, kun lasku on maksettu, eli varmaan tilaus peruuntuu, jos vaan ei maksa. Olis voinut laittaa vaikka suomeksi sen laskun tulemaan.Täytyypä siis keksiä jotain muuta. Ehkäpä tuo muki olisi hyvä..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat