Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tänään kävin ultrassa. Kerron nyt alusta koko jutun. Menkkoja ei oo tullut sitten heinäkuun lopun. Sitä enne menkat tuli kans kpn.55.. Raskaustestejä on otettu kolme ainakin. Ja viimeisin terkkarissa vajaa 3 viikkoa sitten. Ja lääkäri sanoi silloin että nyt on pois suljettu mahdollisuus että olisit raskaana. Nyt kuitenkin vaadin että haluan ultraan, koska alamahaan koskee/ jomottaa joka päivä. Pois suljettiin mahdollisuus että kyse olisi vakavammasta. Esim: kohtu syövästä tai muusta. Tarkoitus oli että kun sillä varmistetaan että kaikki on kunnos, niin sitten aloitetaan keltarauhas hormonikuuri, jotta saataiin menkat alkamaan ja vauvan teko kunnolla käyntiin. No tänään sit oli ultra. Riisuin paidan ja laskin housuja. Menin päydälle selälleen. Lääkäri alkoi katsoa ultralla ja sanoi heti että onko raskaustesti otettu, sanoin tietysti että täällä lääkärissa on otettu vajaa kolme viikkoa sitten ja se oli negatiivinen. Sitten se sanoi että kohtu on laajentunut ja jotain täällä on. Kutsui toisen neuvola lääkärin paikalle. Toinen lääkäri alkoi tutkia ultralla ja heti kuului sydämmen lyönnit.... en voinut uskoa todeksi. Hän sanoi että erittäin selvä sikiö ja sydänäänet.. Kamala shokki. Vuosi yritystä ja nyt se sitten ilmoitti tulostaan näin... En voi sanoin kuvailla tunnetta! Onnellinen!! :) Huomenna neuvolaan.

Kommentit (10)

Heinäkuun viimeisellä viikolla on tullu viimeisen kerran menkat. Kohta neuvolaan, parin tunnin päästä.! Ihanaa ja pirteää odotus aikaa muillekin....!!! =)

Valonpilkku harmaaseen arkeen. Ihana yllätys elämälle!! Onnea odotukseen!!

Sullahan on viikkoja sitten enemmänkin, mikäli heiäkuulta ei ole menkkoja kuulunut, vai kuinka?!Yksi oloinen puolestasi ja pikkuinen 18+6

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat