Lanzarotella kävijöitä? kokemuksia Puerto Carmenista?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!

Olisi kiva kuulla matkakokemuksia Lanzarotella kävijöiltä. Mitä aktiviteetteja suosittelette tai missä ite kävitte? Entäs onko kokemusta Puerto Carmen hotellista? ym. käytännön ideoita ym...

kiitos jo etukäteen!

Kommentit (5)

pari vuotta sitten, eikä meillä ollut vielä silloin lasta, joten kauheasti en lapsiperheen näkökulmasta paikkaa katsellut.Paikka itsessään oli ihan kiva, meitä vaan ei ilmat suosineet (marras-joulukuun vaihde), parina päivänä satoi vettä ja muuten oli tuulista. ihastuimme yhteen ravintolaan, jossa sitten kävimmekin oikeastaan joka ilta syömässä, nimeä en nyt muista millään, mutta se oli melko lähellä hotelliamme (Playa Park). Hotelli oli mukava, mm hotellin kuntosalia tuli ahkerasti käytettyä, ainoa miinus varsinkin jos olisi ollut pieniä lapsia ja heillä rattaat, niin hotellissa on paljon portaita. Meidänkin huone oli kapeiden portaiden päässä, eikä sinne ollut hissiä.Rannalla ei kelien takia tullut paljoakaan aikaa vietettyä. Nähtävyyksistä kävimme katsomassa Aurinkomatkojen retkellä laavatunneleita (jotka ainakin mun mielestä ovat näkemisen arvoiset) ja Manriquen taiteilijakotia.Pääasiassa lomapäivät kuluivat keskustan kaduilla kierrellen ja kahviloissa istuen. Itse pidän Kanarian saarista enemmän Teneriffasta kuin Lanzarotesta.

tuoreimmat tunnelmat saaresta ovat aika keskinkertaiset. Ranta oli ihan hyvä ja hotellikin saa täydet pisteet (cinco-plaza). Saari on itsessään niin pieni että sen ajelee päivässä läpi ja maisemat ovat todella karut. Vuokrasimme auton ja kävimme kameliratsastuksella ja suola-altailla sekä lintupuistossa ja pääkaupungissa ostoksilla. Muuten aika kului rannalla tai altaalla, silloin kuin ei satanut. Tuulinen saari ja pitkiä vaatteita tarvitsi reilusti illalla.Kallistahan paikanpäällä oli. Jos jotain halusi ostaa sai tavaroista maksaa saman hinnan kuin suomessa. Ruuan sai ravintolassa n. puolella hinnalla Suomen ravintoloihin verrattuna.Mutta lapset nauttivat uimisesta, äiti ja isä auringosta. Toista kertaa en tosin Lanzarotelle lähde sillä saari tuli nähtyä viikossa kyllästymiseen saakka.Loma oli loma ja nyt pakerretaan töissä hyvin levänneenä =)

me lähdetään miehen kanssa kaksin ;) ;) !!

toivotaan että ihan uuden vuoden alkupäivinä olisi hyvät ilmat!!

niistä paikoista missä kävitte niin muistatteko paikkakuntaa tms. luultavasti vuokraamme auton ja ajelemme sillä saarta pitkin ja poikin... monet matkat oli menneet. ei saatu oikein muuta niin tähän tyydyimme. toivottavasti ei tule hirveitä pettymyksiä!

olisi kiva kuulla lisää kokemuksia!

kahden pienen lapsen kanssa (2,5v ja 1v). Kivasti ravintoloita ja kauppoja mm. Mäkkäri, joka olikin tarpeen maito- ja muna-allergisen lapsen kanssa. Ranta oli ihan hyvä, iltapäivisin aallokko oli kyllä aika voimakas. Kävelytiet on kapeita, mutta matkarattailla pärjäsi ihan hyvin. Meidän hotelli oli hyvällä paikalla suht lähellä kaikkea. Aikamoinen mäki oli vaan kiivettävänä.Me kulutettiin viikko aikalailla rannalla ja uima-altaalla. Omatoimi retki tehtiin Texas Parkiin. Oli ihan käymisen arvoinen paikka.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat