Mitä iltatekemistä 1v4kk kanssa kun ulkona tulee räntää?

Vierailija

Ja kirjastossakin käytiin jo aamupäivällä! VIideksi tunniksi pitäisi vielä keksiä ohjelmaa ja arvaan että molemmat me sekä koira hypimme vielä seinille. Ideoita?

Kommentit (4)

lisäksi varmaan katsellaan kirjoja, leikitään pikkuautoilla, ehkä saatetaan ennen saunaa kävästä rattailla kaupassa, jos ei hirmuisesti enää pyrytä. Lämmintä vaatetta vaan päälle!

Meillä lapset leikkii tuntikausia jotain omia juttujaan, kotia tai koulua tai kauppaa... voi olla koko olohuone täynnä jotain tosi tärkeetä leikkiä. Legojen kanssa ne viihtyy myös pitkiä aikoja. Tosin toi sun pikkuinen on aika pieni, mut kun vähän aloittelen hänen kanssaan jotain auto tai nukke leikkiä niin kyllä hän siitä jatkaa

Tunti saatiin hurahtamaan ihan kuin siivillä. Laulujakaan ei tarvinnut montaa olla, kun muuttelimme hieman rytmitystä ja leikkityyliä. Ihhahhaalla pärjäsimme varmasti 15 minuuttia.

Voittehan käväistä pikkuisen ulkolenkin, vaikka räntää tuleekin. Lapselle paljon vaatetta ja kasvoille suojaa, niin hän saattaa nauttia ulkoilusta. Ainakin koira viihtyisi paremmin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat