Voiko influenssarokotteen ottaa pienessä (tavallisessa) flunssassa?

Vierailija

Nenä vuotaa, ja yskä, mutta ei kuumetta tms.

Kommentit (11)

""Valtakunnan virallinen uutistoimisto YLE antaa tilaa kansalaisten pelottelulle. THL manaa 1000 kuollutta, jos heitä ei totella ja oteta rokotuksia. Uudet kasvot pelottelivat kansalaisia pääjohtajan sijaan. Kuin aidon totalitarismin periaatteiden mukaan kuvaan oli saatu kunnon viranomaisiin uskovia kansalaisia: ”Pirkko Pirteä” ja ”Pekka Ponteva” julistamaan rokotuksen ilosanomaa. Yhtään kriittistä ääntä ei ollut tietysti otettu mukaan. Tätä sitten kutsutaan journalismiksi.

Muutama fakta kausirokotuksista. Rokotukset on todettu tehottomiksi terveellä väestöllä. Laajempi analyysi osoittaa, ettei rokotus estä mitään komplikaatioita, joten tämän tiedon mukaan THL valehtelee.

Muutama vuosi sitten BMJ:ssä julkaistussa artikkelissa todettiin, että flunssalla pelottelu on vain myyntikikka, eikä pelottelu perustu tosiasioihin.Tiedetään myös ennestään, että ikääntyneillä ja sairailla rokotus ei toimi huonon immuunivasteen takia. Eli 1000 kuolleen sijaan saadaan epälukuisa määrä nukkuvia ihmisiä, ja ties mitä muuta.Tutkimukset osoittavat myös, ettei rokotus vähennä vanhusten keuhkokuumekuolemia.""http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=288

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voit ottaa rokotuksen jos sinulla ei ole kuumetta, nuha/yskä ei haittaa.

En suosittele rokotetta flunssaisena, oli oire mikä tahansa.

Vierailija

Antti Heikkilä on tunnettu rokotusten vastustaja, muutenkin radikaali mielipiteissään. Suhtautuisin kriittiisyydellä hänen sanomisiinsa.

Todella monet saavat influenssarokotteen ilmaiseksi kunnalliselta puolelta, joten rahastuksesta on tässä yhteydessä turha puhua.

En näe mitään huonoa ko. rokotteen ottamisessa, joskaan se ei ole tae mistään sataprosenttisesta suojasta.

Kaikenlainen ääripäiden uhkakuvien maalaaminen kuulostaa kyllä Iltasanomien tasoiselta journalismilta.

Rauhaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat