Vierailija

http://www.niinisto.net/Kaikki teemoja jotka Halosen olisi pitänyt ottaa esiin vuosia sitten. Ei kiinnostanut! Nyt se on myöhäistä: Halonen joutuu altavastaajana pakosta ottamaan kantaa kipeisiin kotimaisiin ongelmiin. Nyt on aika kysyä: missä olet Tarja aikaasi viettänyt kuusi vuotta? Missä ovat tekosi naisten hyväksi, jotka lupasit? Eikö työttömyys liikuta sinua? Olet siis viimeistelemässä uutta kirjaasi: " Tarja Halonen - kuusi vuotta - ihan suotta."

Sivut

Kommentit (23)


Halosesta ei siihen ole!Hän vain jauhaa jostain globalisaatiosta ja muusta, josta kukaan ei ota mitään selvää. Niinistö on sentään selväjärkinen ja selväpuheinen.Halosen mielestä hänen toiseksi suurin ansionsa presidenttinä on ollut se, " kun suomalaisten " globalisaatiotietoisuus on kehittynyt" Ketä kiinnostaa?Milloin Halosta on kiinnostanut Suomi ja suomalaisten asiat? Milloin? Mitä hän on tehnyt suomalaisten eteen?

Työnantajat ovat työnantajia ja työntekijät työntekijöitä, sitä ei Niinistön sananhelinä muuta mihinkään. Työkaveri jäi pitkälle sairaslomalle työuupumuksen vuoksi, ja pomot eivät välitä vähääkään, hänestä eivätkä meistä jäljelle jääneistäkään. Pitää varmaan ottaa Sauliin yhteyttä...

Äänestän häntä takuuvarmasti. Teistä on vissiin vaan hienoa, kun Suomea johtaa mitäänsanomaton, lesbo kommunisti, jolle nauretaan maailmalla. Kuka VOI ottaa Halosen tosissaan?


Vähemmistönä oleva demariielitti vain jatkaa verorahojemme ja valtionyhtiöiden tuottojen pumppausta omiin taskuihinsa ja Suomi taantuu taantumistaan. Verotuloja ei riitä mihinkään ja julkisia palveluita karsitaan ennestään, koska jos ei ole työtä ei ole verotulojakaan. Sitähän te haluatte.jättää omaan arvoonsa. Presidentinvaalihan on hyvin pitkälti HENKILÖvaali;presidenttihän edustaa maatamme ulkomailla. Päivän politiikkaan hänellä ei ole niin paljoa enää sanomista kuin joskus muinoin.Niinistö ja Vanhanen ovat vahvoja ehdokkaita molemmat. Vaikea päättää kumpaa äänestää. Toivottavasti kumpikaan ei vie toidelta ääniä sillä seurauksella, että nykyinen kammopresidentti saa jatkaa?

Lopullinen osoitus järkähtämättömäst, vahvasta luonteenlujuudesta oli, että pystyi tulla puhumaan tsunamikokemuksistaan julkisuuteen niin pian.Avaus, joka tänään oli ainakin maakuntalehdissä, oli näyttävä. Vaikka olen perinteisesti keskustalainen, niin tällä kertaa äänestän Saulia.Halonen on kaikkia miellyttävä, muka urbaani ja humaani, jolla kuitenkin kommari- ja lesbotausta. En ole koskaan voinut sietää häntä. Onneksi asuin silloin ulkomailla, kun hänet valittiin, niin ei tarvinnut olla siinä paskassa mukana.

Olisi oikeasti kiva tietää, kuinka hän aikoo tämän asian toteuttaa. Nätistihän jokainen voi puhua vaikka mitä. Kiva nos Herra Niinistö kertoisi myös nbiitä keinoja eikä vain " vetoaisi tunteisiin" .

Lainaus Niinistön nettisivulta:Vastakkainasettelun aika on ohi

Vastakkainasettelu on turhaa, koska olemme kaikki suomalaista työväkeä;

työntekijät ja työnantajat, yrittäjät, opintojen parissa uurastavat

opiskelijat, kotona lapsiaan hoitavat vanhemmat, työelämän ulkopuolella

olevat ja työnsä jo tehneet eläkeläiset.Vastakkainasettelu on turhaa myös työelämässä. Into­himoisille ihmisille on

annettava tilaa, niin työntekijöinä kuin yrittäjinä. On vastuutonta asettaa

työntekijät ja työnantajat ajatuksissa vastatusten. Jos jokainen meistä ei

ammatissaan saa ansaitsemaansa arvostusta, murennamme pohjaa yhteiseltä

tulevaisuudeltamme. Meidän on luotava sellainen Suomi, jossa kaikilla

suomalaisilla olisi töitä.Tasapaino työn ja muun elämän välillä tuntuu hetkittäin unohtuvan.

Suomalainen työväki jää liian usein jaksamisensa kanssa yksin. Hyvä elämä

edellyttää tasapainoa elämän eri osa-alueiden välillä. Politiikassa

toimiessani sain usein moitteita siitä, etten osannut tai halunnut

riittävästi " pitää oman ryhmän eduista huolta" . Tällainen ajattelu on

menneisyyttä ja otan mielelläni samat moitteet vastaan myös tasavallan

presidenttinä. Vastakkainasettelun aika on ohi


Kertokaa miten se on arkipäivässänne on näkynyt?Fortummiljardeja vain puhaltaneet omiin taskuihinsa meiltä kaikilta kynityiltä bensan ja sähkönhinnoilla. Työttömyys on lisääntynyt, yritykset pakenevat ulkomaille, työntekeminen ja yrittäminen ei ole kannattavaa. Julkisella sektorilla säästetään, koska rahaa ei ole. Ulkomaanvelkaa vain otetaan. Suomen talous on suoraan sanottuna aivan persiillään.Niinistö ajaa sellaista Suomea, että kaikille riittäisi töitä ja yrityksiä syntyisi. Koska jos ei ole työtä ja yrityksiä ei ole hyvinvointiakaan, koska valtiolle ei tule verotuloja. Tiesittekö, että niitä verotuloja ei tule, jos ihmiset ei tee töitä.Sauli on ainoa joka ajattelee suomalaisia. Ketä tai mitä Halonen ajattelee? Mitä halonen on tehnyt SUOMALAISTEN, meidän kaikkien hyväksi?Toivoisin Niinistön ajatusten herättävän myös jotakin ajatuksia täällä vauva-palstallakin.Minä ainakin annan ääneni Saulille, antakaa te Haloselle, jos koette, että hänen aikanaan Suomi on jotenkin tullut paremmaksi paikaksi. Minusta Suomi ei ole tullut paremmaksi paikaksi Halosen aikana.

siperheistä.Vitunko väliä joillain vaaliteemoilla on, Niinistö jos joku on paljon puhetta vähän tekoja. Eli ihan sama mitä lupailee, sanaansa ei pidä kuitenkaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat