Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lasten juhlavaateet puitu, mitä äitille häihin?

Vierailija

Lasten juhlavaatteista täälä onkin ollu paljon puhetta, niin mistä sitä löytyisi jotain kivaa äidille. Ihan ei ole vielä kaikki kilot hävinneet, joten mitään kovin kallista ei viitsisi ostaa, sillä sille tulisi vain pari hassua käyttökertaa ja siitten se jäisi (toivottavasti) käyttämättä kun paino palaisi vanhoille urille. Toivossa on hyvä elää :D

TIlaisuus on kesähäät, eikä hajuakaan mitä pukea. Mikä edes on pinnalla nyt? Entä kengät? Mekkoa kaipailisin, en oikein koe itseäni jakkupukuihmiseksi :)

Kommentit (2)

Vierailija

Onko sulla mahdollisuus kunnon shoppailukierrokselle? Nyt on nimittäin nimenomaan ne mekot kaikkein trendikkäimpiä, ja kaupat ovat pullollaan niitä. Kun kierrät muutamia liikkeitä, löydät varmaan omasi. Mekkoja on joka puolella kaiken värisiä ja mallisia kaikenlaisille vartaloille. Jakkupuku kesähäihin on tällä hetkellä aika tylsä vaihtoehto.Sulle sopiva mekko, siihen juhlavat kengät (korkkarit, sandaalit..) ja kirjekuorilaukku, ei olkalaukkua. Tukka kauniisti laitettuna. Tarkempia vinkkejä on aika vaikea antaa, kun ei sua tunne eikä ole nähnyt. Korut, meikit.. Kyllä se juhlafiilis sieltä tulee!

Uusimmat

Suosituimmat