Kyllä on pph:lla helppoa lounaan tarjoaminen!

Vierailija

Ja antaa lasten jopa syödä siellä, ulkona kuin retkellä. Todella törkeetä. No ainakin lapsesi tottuu valmiiksi päiväkotiruokaan sitä samaa keskuskeittiö safkaa siellä päiväkodissakin tarjotaan.

Kommentit (15)

Vierailija

Leipää, vihannesta, maitoa yms.Kiva idea ja leppoisaa ainakin meidän puistossa. Omat lapseni pääsevät puistotädiltä juuri sopivasti ja tykkäävät kovasti jäädä vielä senkin jälkeen leikkimään. Jaksavatkin, kun saavat tuon välipalan tuossa välissä.

Vierailija

Kiellettyä on pph:n syöttää lapsensa puistoruokailussa. Siis ainakin kunnallisia hoitajia, yksityisethän voi kyllä siellä syödä ja tehdä mitä lystäävät.Terveisin leikkipuiston työtekijä, joka on joutunut paljon asian kanssa tuumailemaan

Vierailija

Yhtäkään pph:ta en tavannut. Meillä perheenä oli mukana, ruokajuomaa, salaattia ja leipää. Puistossahan ei ole kuin se ruoka (tänään italianpataa) ja vettä. Minusta olisi ihan ok tarjota puistosta ruoka jos siihen lisää leivän, salaatin/juureksen ja ruokajuoman.

Vierailija

Vai mitä mieltä olette siitä, että pph:mme käyttää lapsia joka päivä ilmaisilla PUISTOLOUNAILLA? Täälläpäin niitä on useammassa puistossa ja hoitsu tietää tasan tarkkaan missä puistossa sitä lounasta tarjoillaan. Eihän tuon tarvitse juuri koskaan tehdä ruokaa ja mihis sitten käyttää ateriakorvaukset kun välipalat ovat tyyliin muroja ja leipää ilman päällysiä? Olut rouvalle maistuu turhankin hyvin vapaa-aikoina, joten siihenpä kai... että korpeaa. Onneksi syksystä alkaen odottaa päiväkotipaikka!

Vierailija

kipollista ruokaa pienelle menevälle viipottajalle, saatika jos lapsia on monta.Ei se nyt niin HIRVEÄN kätevää tuo puistoruokailu kuitenkaan ole. Meille se ei sovi myöskään, koska on niin paljon allergioita, hankala ottaa selville aina mitä jokaisen päivän ruoka sisältää.Mutta mainiota kaikkinensa, että puistoruokailu on pitänyt pintansa ja esim. yksinoleville 1-2 luokkalaisille todella tärkeä päivän kiinnekohta.

Vierailija

Eiköhän sinne saa ihan kuka vaan mennä?

Tuskin se nyt joka päivä siellä on. Mitä ihmeen väliä vaikka muutaman kerran viikossa kävisikin. Tiedoksi teille että se ruokakorvaus ei todellakaan ole järin suuri.

miettikääpä sitäkin mikä palkkaus niillä on!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat