Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hiustenlähtö imetysaikana! Mikä avuksi??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tukka lähtee päästä!! nyt kun vielä on muutama karva jälellä, niin olisiko mitään tehtävissä, että ne pysyisivät?? Ihan jotain kotikonsteja??

Vai pitääkö tyytyä kuontaloonsa ja odottaa parempia hiuspäiviä:)??

Kommentit (4)

Päänahka tarvitsee joskus virkistystä, jos veri ei kierrä kunnolla.1) niska notkeaksi hieronnalla/voimistelulla

2) juothan tarpeeksi vettä etkä syö liikaa sokeria

3) päänahan pitäisi olla melkein yhtä liikkuva kuin ihon, eli sitä pitää voida napata sormien väliin joka kohdasta. Päälaella ainakin mulla tuppaa päänahka ohenemaan ja " kiinnittymään" eli siellä pitää pesun jälkeen vähän tukistella ja poimutella niin verenkierto voimistuu. Pesun jälkeen siksi että silloin se sattuu vähemmän...

4) kun alat pestä, kastele ensin kylmällä vedellä. Kun lopetat, huuhtele viimeiseksi kylmällä, tekee hyvää myös hiuksille. Pidä hetki pyyhkeen sisällä ja hiero sitten päänahka lämpimäksi.

5) tosi kaljuille ja muihin isopihin ongelmiin on sellainen konsti, että kastellaan kylmällä viisi kertaa päivässä, puhdas pyyhe päähän ja puolen tunnin kuluttua hierotaan lämpimäksi.Että näin. ja outo kihelmöinti päässä johtuu sitten siitä että veri alkaa kiertää ja hiukset kasvaa voimakkaammin, ei tarvitse huolestua.

Luin muinoin jostain lehdestä, että hiukset jää ns. kasvuvaiheeseen raskauden ajaksi eivätkä siis putoa pois niinkuin normaalisti tekisivät. Synnytyksen jälkeen sitten palautuvat normaaliksi, jolloin raskauden vuoksi poikkeuksellisen pitkään päässä pysyneet hiukset putoavat pois. Tämä ei kylläkään pitäisi mitään kaljuuntumista aiheuttaa, mutta runsaasti putoilevia hiuksia ja hiusten harventumista kylläkin. Itsellänikin käy näin, mutta kaljuksi en (ainakaan vielä) ole tulossa.

ohimolahdelmiin.

Sama ilmiö on koirilla, 2 kk pentujen syntymän jälkeen on turha kuvitella turkkirotua olevaa koiraa vievänsä näytteille - ovat kuin neulasensa ravistaneita joulukuusia ! Tilanne kyllä korjautuu.

Mulla on hiustenlähtö ollut tosi rajua, ihan isoja tuppoja lähtee päästä, hiukset on ohentuneet aivan mielettömästi. Kävin lääkärissäkin ja hän passitti minut ihotautiläkärille, joka määräsi verikokeisiin, kun ei mitään muuta " keksinyt" , verikokeet oli ihan ok, joten ei kuulemma auta kuin tyytyä vain kohtaloon. Ai niin, kokeilin myös rogainea, mutta päänahka alkoi kutista ihan mielettömästi eli ei sopinut mulle. Tuntuu etten osaa enää muuta ajatellakaan kuin hiuksiani, ihan hullua!

Uusimmat

Suosituimmat