Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

NOOAn veli nimeä vailla - vinkkejä kaivataan!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Kalenteria ja muutamaa muuta nimilistaa olllaan selailtu edes takas, muttei sieltä oikein tunnu mikään esiin pomppaavan. Lisäksi tunnutaan olevan miehen kanssa jonkin verran eri linjoilla, joten kaipaisimme ulkopuolisten ideoita.Yhteisinä kriteereinämme ovat:

- ei liian samanlaista nimeä, esim. Jooa, Noel

- ei N:llä alkavaa

- ei " uusia" nimiä (vaikea keksiä oikeaa sanaa, mutta kuten esim. Nemo, Miio yms.

- sukunimi ihan suomalainen, joten ei hirmuisen eksoottista , tosin tämä kohta on jo hirmuisen vaikea määritellä, joten ehdotelkaa mitä vaan, yritän päästä ehdotuksia sitten kommentoimaan. Eliminkä antaisit Nooan veljen nimeksi?

Sivut

Kommentit (29)


Koko perheen yhteinen räkätauti kaatoi kumoon, nyt alkaa vihdoin helpottaa. Nimipohdiskelumme etenee hitaasti mutta varmasti(?), onhan tässä vielä vajaa kaksi viikkoa aikaa.Kiitos kaikista ehdotuksista! Tällä hetkellä pyörittelemme enää paria vaihtoehtoa, joista ensimmäinen nimi luullakseni sitten valikoituu, parhaillaan menossa " testivaihe eli " leikitään tänäänb, että vauvan nimi olisi X" ja makustellaan nimiä käytännössä ;)Tulen sitten kertomaan, kun ollaan saatu päätös tehtyä.

Silti vielä tässä ehdottelen että jos susta Leo ois täydellinen, mutta joku tuhma sukulainen on jo sen varannut, niin mitenkäs sitten

Teo??Vai onko se susta niitä " uusia" ? Teo on käsittääkseni jotain slaavilaista/ortodoksista nimiperintöä.Huomasin että sua kuitenkin nuo kaksoisvokaalit miellytti, Joel ja Elias, niin entäs sittenIlia/IljaVielä pari tuputusta perheriitanne varmistamiseksi:Jaakoppi

Iisakkisekä Nuuttimainen mutta ännätönKuutti?

Nooa ja Kuutti, aikas söpöt!

eli mun piti korvata tuo Niku ja Nikke nimillä Miku ja Mikki, mutta ne jäikin. En siis tahallaan uhmannut " Ännä" -kieltoa muissa kuin tuossa tyrkyttämässäni Nuutissa ;o) vaan olin aluksi tehnyt teille listan josta sitten karsin pois ne mitä kriteereissä oli.Äh, seli seli.Välillä nää palstat on ärsyttäviä just siks kun omat mokat taltioituu " ikuisuuteen"

yritän miettiä Nooalle veljeä... sekä perinteisiä että uudempia, pari harvinaisempaakin tuli mieleen " kiellostasi" huolimatta :-)Samu

Tatu

Otto

Oiva

Panu

Eino

Viljo

Uula

Jali

Juho


Ihan pikaisesti tulin kurkkimaan, lupaan kommentoida parin tunnin päästä, kun saan toivottavasti ainakin esikoisen nukkumaan ja mieskin ehkä ehtii kotiin mun ehdotuksia teilaamaan ;)

Meillä Nooan koko nimi on Nooa Lenni Eliel:)Meilläkin tuo Eljas on " kummitellut" aina pojille nimiä mietittäessä, sillä se on mieheni isän nimi...Siskoni ehti kumminkin ensin nimetä esikoisensa Eliakseksi ja niinpäs meillä sitten tuo Eljas jäi käyttämättä:( Miten muuten taivuttaisit ko. nimen?! Eljaan vai Eljaksen?!Onnea nimen " metsästykseen" !!:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat