Muita keiden mielestä leukemian hoito pitäisi maksaa itse?

Vierailija

Onhan se yhtä itse aiheutettu sairaus kuin lapsettomuus

Kommentit (30)

tuetaan tässä maassa paljon tyhmempiäkin asioita, kuten juoppojen ja narkkejen kuntoutusta... mutta kyllä kai lapsettomuus ja leukemia on pikkasen eri suuruusluokkaa... ja oon ihan läheltä nähnyt molempia! itseäni (ja miestäni) en ihan vielä lue lapsettomuudesta kärsiviksi, vaikka yritystä on takana 13kk, vaikka kaipa se on kohta itellekin myönnettävä;) läheiseni kuoli leukemiaan joku aika sitten, ja kyllä mä olen sitä mieltä että vaikka olisikin hyvä tukea lapsettomuushoitoja tarvitsevia, niin kyllä ne leukemiaa(tms.) sairastavat on kuitenkin enemmän sen avun tarpeessa! ja mulle ainakin on tärkeempää hoitaa kuntoon jo olemassa olevat ihmiset, kuin saada tänne lisää... vaikka niin sitä omaa pikkuista toivonkin!

Seiska vaan on sitä mieltä, että lapsettomuus ei ole sairaus eikä sitä voi verrata oikeisiin sairauksiin ollenkaan. Toki lapsettomuuden SYY voi olla sairaus, mutta lapsettomuus on aina vain oire. Sairaus voi olla esim. endo ja tästä johtuu lapsettomuus. Tai klamydia on sairaus ja lapsettomuus seuraus siitä. Ymmärrättekö? Lapsettomuus ei ole sairaus.

ja endometrioosi aiheuttaa lapsettomuutta!!mikä siinä on niin helvetin vaikea tajuta?? pitääkö vääntää vielä rautalangasta??

t: LUOMUlasta odottava


Tämän SEURAUKSENA hedelmällisyyteni on alentunut. Eikä minun sairauttani voi parantaa millään lääkkeillä tai hoidoilla. En siihen kuole, mutta se aiheuttaa lapsettomuuden lisäksi monia muita sairauksia (esim. diabetes), joita voi myös hoitaa, mutta joihin en kuole.Maailma ei ole niin yksioikoinen kuin annat ymmärtää.Vierailija:

Lainaus:


Sairasu on jonkun viruksen tai muun aiheuttama tauti, jolla on tietty kehitys elimistössä. Lapsettomuus on seurausta sairaudesta tai elimistön toimintahäiriöstä.
Mun veli kuoli leukemiaan 13-vuotiaana, ja kyllä tosissaan rupesi

ottamaan aivoon toi sun kommentti.

Toivottavasti sulle tai sun läheiselle tapahtuisi jotain kauheaa, jotta

sun mielipitees muuttuis!

Lapsen saantiin ei yleensä kuole, silti monessa kunnassa maksetaan esim kierukka tai opiskelijoille ensimmäinen e-pilleripaketti.Laajentakaa nyt vähän horisonttejanne sen leukemian ulkopuolelle.

Sairasu on jonkun viruksen tai muun aiheuttama tauti, jolla on tietty kehitys elimistössä. Lapsettomuus on seurausta sairaudesta tai elimistön toimintahäiriöstä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat