Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Usa:sta tilaaminen ja tulli (lelusta kyse)

Vierailija

Huusin ebaystä käytetyn FP parkkintalon. Parkkikselle tuli posteineen hintaa 35 taalaa. Tänään tuli saapumisilmoitus, että paketti on tullut ja se pitää hakea tullista. Tuossa lapussa oli vielä, että myyjä oli laittanut kokonais summaksi 43,5 taalaa ja merkinnyt paketin lahjaksi. Eli paljonko tuosta nyt sitten menee maksuja, kun käyn tuon hakemassa?

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Tuonkin parkkitalon olisi saanut vähemmällä vaivalla ja halvemmalla taatusti suomesta. Mutta jos ei ole muuta tekemistä kuin hakea tavaraa tullista, niin mikäs siinä.
Korjaankin tuota hintaa. Siis täällä päin nuo maksavat n. 60 euroa ja jos ostaa tuon purkin, jossa on pari ukkoa, niin se maksaa n. 7,96 euroa. Ja noista autoista en muista hintaa. Eli siis todellakin tuli halvemmaksi ostaa ebaystä kuin Suomesta.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


soita vielä tulliin ja kysy. Se menee eri hinnoista eri tavaroissa. Oisin halunnut yhden toppahaalarin, mutta jos sen hinta posteineen ois menny yli 22 euroa, ois tullu tullimaksua muistaakseni se 22% alv ja sit vielä jotakin mitä en muista. Ja puhut koko ajan sit siitä lahjasta sinne tulliin =).

T: se, joka sitä kuitti-lahja-hommaa uteli
Mutta entäs jos siellä paketissa onkin se " kuitti" mistä käy ilmi, että olen maksanut tuosta paketista jotain eli se ei olekkaan mikään ilmainen lahja. Yleensä ebay myyjät on laittaneet tuon " kuitin" tuotteen mukana. Mutta ainakin tuosta " kuitista" kyllä käy ilmi, että olen maksanut tuosta ainoastaan 35 taalaa enkä tuota 43,5 taalaa.

Vierailija

En oikein ymmärrä tuon myyjän ajatuksenjuoksua. Ehkä nuo postit olikin kalliimmat ja hän joutui maksamaan erotuksen omasta pussistaan ja laittanut sen sitten tuohon lippuseen.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


miten tuo on mahdollista?
Vai ovatko ne sitten katsoneet, että vaatteet ovat olleet niin huonoja ja vanhoja :D
Milläpä ne niitä vaatteita näkisivät kun paketteja ei ole avattu. Ja ihan uusia vaatteita on joka kerta olleet.T: 16
Sivut

Uusimmat

Suosituimmat