Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi Kathy lähti nyt, eikä odottanut äänestystulosta?

Vierailija

Siis olisi kai voinut odottaa sunnuntaihin, jolloin olisi saattanut päästä talosta " luonnollisen poistuman" kautta ;) Nyt sekottaa kuvion kokonaan, Timo äänestykseen jne. Ja jos Minna olisikin saanut enemmän ääniä, olisi samalla voinut hänkin ilmoittaa lähtevänsä...Siis jo lauantaina ilmoittaa, että jos lähtö ei tule äänestyksen kautta, hän lähtee vapaaehtoisesti Minnan mukana.

Toivon että Minna putoaa, mutta musta toi oli Katilta hieman tylsä teko tässä kohtaa.

Kommentit (12)

pää ei vaan kestänyt ja tupakatkin loppu!!Taisi ottaa myös aika koville se että kanssakilpailijat asettivat jo toistamiseen äänestykseen, ei siis ollut suosittu, kyllähän sellainen syö.

Ei tuolla talossa oleminen ole niin hienoa, että siellä pitäisi oman mielenterveyden hinnalla olla. Varmasti jokainen meistä tekisi lähtöä, jos joutuisi viettää monta viikkoa neljän seinän sisällä ihmisten kanssa, jotka oikein huokuvat sitä, etteivät pidä sinusta eikä sinun jutuista.


Jos ihminen on masentunut ja ahdistunut, hän tuskin miettii, onko teko tylsä jonkun katsojan mielestä. Kathy sanoi, että tukehtuu taloon. Mielestäni täysin perusteltu syy lähteä talosta. Tuskin kukaan toivoo, että kukaan kilpailija sinnittelee talossa oman mielenterveyden hinnalla vain siksi, että on leikkiin lähtenyt. Kukaan talon ulkopuolella ei voi tietää, miltä tuntuu olla vangittuna.Huomasin monessa kohdassa, että Kathyyn suhtauduttiin kummasti. Monesti kilpailijat saattoivat alkaa puhua jostakin aivan toisesta aiheesta kesken Kathyn puheenvuoron. Olisin itsekin varmasti pahoittanut mieleni.Harmi, että Kathy joutui lähtemään, vaikutti kivalta ja kiinnostavalta tytöltä!

Uusimmat

Suosituimmat