Mikä toppa-asu 1v 3kk vanhalle täksi talveksi? Nyt vinkkejä, viisaat =) OV

Vierailija

Millainen asu talvekis 1v 3kk vanhalle remuajalle? Toppahaalari, vai takki-housut yhdistelmä vai mikä?

Mikä kosteussuojakangas/merkki on paras?

Nyt vinkkejä/kokemuksia kehiin!

(ja jos jossain on tarjouksessa kys. vaate, tieo jakoon!)

KIITÄN jo etukäteen!

=)

Kommentit (10)

Ei tartte olla kalleimmasta päästä, kunhan on lämmin. Esim. Lassiessa ja Jonathanissa hyvä hinta-laatusuhde.Hyvin kosteutta ja kulutusta kestävä haalatri on tarpeellisempi vast avähän vanhemmalle lapselle, joskin sekin riippuu paljon lapsesta.

niin tosiaan jos lapsi hoidossa niin voi kuitenkin olla ihan hyvä sittenkin ostaa se kalliimpi kosteussuojapuku.Olen itse kotiäitinä, ja vahdin siis vieressä ettei lapsi " ui lätäkössä" .

Hoidossa lapset tosiaan aika suuren osan päivästä pihalla.

En tullut ajatelleeksi.

muutkin kun Reimateckit voivat olla ok pienelle. Helsingin Stockalla Remun haalarit kanta-asiakastarjouksessa juuri nyt ja puhuin muutaman äidin kanssa töissä, että ostaisin ne, niin vastaus oli, että eivät heidän kokemuksesta mitkään muut kun Reimateckit ole olleet pienelle täysin vednepitäviä ja että jos yhtään ajattelen pientä , hoidossa olevaa lastani, niin en tässä asiassa rupea säästämään. Eli mielenkiinnolla seuraan keskustelua.

Lisää kokemuksia kehiin, kiitos!

riittää ihan tavallinen haalari marketista. 25 eiurolla saa jos ei ole merkistä väliä.Tuon ikäinen ei niin montaa tuntia ole pihalla, että tarttis kosteussuojapukua. Suojakelillä voi sit vetästä kurahousut päälle jos siltä tuntuu.Naurettavaa ostaa ihan pienille tosi kalliita pukuja. Täällä AV-palstallahan kaikkien lapsilla on kosteussuojapuku, mut ainakaan täällä meilläpäin ei kovinkaan monella ole noita puistoissa päällä näkynyt. Eli jos tätä palstaa lukee niin todellisuudenkuva kyllä hämärtyy.

Remun löysin kesällä alennusmyynnistä 30 eurolla ;) kaveri kehui lassieta viime talvena tuon ikäiselle ja cittarista saapi melkoisen edukkaasti. Ei ne pienet niin kauaa kuitenkaan talvella ulkona möyri joten ei sen tartte mielestäni ollam ikään sukelluspuku :) Eli joku täyssuojattu reimatec/ticket joka muutenkin maksaam maltaita....Kaikilla näillä merkeillä on ihan ok kosteussuojattuja: Lassietec,Reimatec,Travalla remu,Jonathan ja Lenne.Remu ja reimatec on jonkun verran kaallimpia (n.90-130e),Lassietec ja Jontahan n.60e ja Lennen hintaa en tiedä muuta kuin et Tallinnassa saa n.40e hintaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat