Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Missä iässä olette luopuneet taaperonne kanssa syöttötuolista?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siis niinkun suunnilleen!

Sivut

Kommentit (21)

ilman syöttistä eikä enää siihen suostukaan... Oikeestaan kyllä siksi siirrettiin että vauva saa pian syöttötuolin enkä halua ikään kuin hätistää taaperoa pois siitä vauvan takia.

Sitä ennenkin jo ainakin 1-2 kuukautta istuskeli kylässä kyllä ihan näppärästi aikuisten tuolilla, mutta usein ne on sen verran matalia, ettei taapero sitten yletä pöydälle syömään kunnolla. Mummulassa on vielä syöttis käytössä vaikkei poika siitä kovin tykkääkään.

Alkoi näyttää itse kiipeäminen kaaren yli liian hurjalta. Esikoinen käyttää omaa Tripp Trappiään vieläkin. Ikää 4 v. Välillä hän käväisi aikuisten tuolissa, mutta huomasi korkeamman tuolin mukavammaksi pitkän päälle.

eli syöttötuolia ja tavistuolia. Esikoinen 2v5kk ja kuopus 1v2kk. Kun pienempi syö syöttötuolissa niin isompi istuu tavistuolilla mut jos yksin on syömässä istuu sitten syöttötuolissa

istuu lähinnä vielä omassa triptrapissaan turvakaaren " sisällä" mutta välillä 6-vuotiaan isosiskonsa triptrapissa,joka siis kaikinpuolin on säädetty isommaksi(mutta yhä vähän korkeampi kuin tavalliset tuolit).Kaverini melkein 4-vuotias poika syö yhä usein perussyöttötuolissaan koska siinä viihtyy ja pystyy siinä syömään paremmalla korkeudella.Laitoin tuolille paksun istuintyynyn. Meidän tyttö on aika pitkä, niin ylettyy siitä hyvin. Aluksi istui polvillaan, mutta nykyään (2 v 4 kk) ylettää syömään ihan normaalisti istuenkin.Jos lapsi viihtyy syöttiksessä, niin ei kai siitä ole mikään pakko vielä luopua.

ja vielä käyttää syöttötuolia. En ole ajatellut edes vielä luopua siitä. Siinä on hyvä istua ja syödä. Normaalilla tuolilla pitää olla polvillaan, että pystyy syömään hyvin. Meillä on ihan normaali syöttötuoli, ei mitään tripptrappia. Ollaanko me outoja? Ei mun mielestä ainakaan.

ja se jäi pois, kun tyttö oli reilu parivuotias. Siitä lähtien pieni tyttömme on istunut niin, että tuolille laitettaan se vessaan tarkoitettu BabyBjörnin " askelluspalli" . Tyttö pääsee juuri oikealle korkeudelle pallin avulla, halpa ja käytännöllinen vaihtoehto. :)Muttei minunkaan mielestäni tarvitse mitään kiirettä pitää tuolilla istumiseen pitää, jos lapsi tykkää istuimessa istua.

Olen ajatellut että vois sitten ostaa vaikka ikeasta sellasen korkean lasten tuolin seuraavaksi istuimeksi! Tuntuu ettei lapsi ylety vielä tavistuolilta syömään!

Onko jollain kokemuksia näistä korkeista tuoleista?

ja sitä käytetään niin pitkään kuin poika haluaa (nyt ikää 2 v 8 kk). Mutta eihän sitä enää voi syöttötuoliksi kutsua, kun ei ole enää turvakaarta tms. eli tavallinen istuinhan se periaatteessa nyt on. Poika voisi aivan hyvin istua jo aikuisten tuolissakin, mutta tripp trapp on helpompi pitää puhtaana kuin kangaspäällysteiset tuolit.

Lapsi on nyt 2 v 9 kk. Muistaakseni joskus loppukesästä otettiin se turvakaari pois.Joskus poika menee itsekseen ihan tavalliselle aikuisten keittiön tuolille, useimmiten kyllä vielä Stokken tuolille, joka muuten on loistava hankinta.

2v3kk istuu siinä tyytyväisenä, että ylettyy. En jaksa alkaa temppuilla tyynyjen sun muiden korokkeiden kanssa ihan vain siksi, että lapsen hyvän tuolin voisi siirtää pois ja lapsi söisi aikuisten tuolilla. Tosin siinä ei ole sitä turvakaarta sun muuta, eli se on todellakin vain korkea tuoli.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat