Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko ok auttaa 9kk vauvalta kakkaamaan tonkimalla sormella kakkaa suolesta? Ihan suoraan sanottuna. Vai onko parempia konsteja?

Vierailija

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Käyppäs apteekissa niin ne tädit neuvoo sulle joko duphalackia tai levolackia tmv.Kummemittarin kapealla päällä voit myös kokeilla,laita vähän peppurasvaa siihen päähän.

Vierailija

Peräsuolestahan se muutenkin mitataan, joten jos kakkapötkö on jo tulossa mutta jää jumiin, niin kyllä sitä voi kuumemittarilla auttaa. Mutta sitten tosiaan levolaccia tms. ettei vastaavaa tilannetta tule enää.

Vierailija

kun heti ollaan kaivelemassa ties millä, että kakka tulee.

Kokeilkaa ittellenne työntää saman kokosuhteen patukka perseeseenne ja miettikää, miltä tuntuu! YÖKS!

Vierailija

Eli suihkujakkaralle istumaan niin että lapsi istuu äidin sylissä (miks ei isänkin) niin että peppu ' roikkuu' vanhemman jalkojen välissä ja sitten lämmintä vettä suihkusta pepulle ja sormilla pesemään peppua, samalla tavalla kuin pestään kakan jo tultua. Ei mene kauan kun kakka tulee. Jos tuleva kakkapatukka on niin iso että se satuttaa vauvaa voi sitä ' puristaa' pienemmäksi painamalla varovasti peppureiän molemmilta puolilta ikään kuin reiän takaa ' kasaan' . On tärkeää että lapsen peppu on ' tyhjän' päällä se jo itsessään helpottaa kakkaamista.Tässä toimineita konsteja kipuilleelle pikkumiehelle. Nyt poika on jo isompi eikä kakkaongelmia ole jäänyt. Eli suoli ei tottunut auttamiseen pysyvästi ainakaan.

Vierailija

Eli jos halua ongelman häviävän jonain päivänä, niin se on vaan kärsittävä. Luumua vaan syötät ahkeraan. Kaikki kakkaa kovettava ruoka pois. Meillä oli lapsella ihan sama ongelma ja itsellenikin kihahti kyynel silmään, kun katsoi lapsen kärsimyksiä. Onneksi menee ohi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat