Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rukkassuosituksia 1-vuotiaalle loskatalveen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nyt 1 v 2 kk vanha poika tarvitsisi lounaissuomalaiseen loskatalveen rukkaset, jotka pitäisivät kosteutta, pikkupakkasta ja ennen kaikkea pysyisivät hyvin kädessä ja silti helpot pukea (esikoisen kanssa ongelmia...) Merkkivinkkejä? Mulla ei silmä riitä erottamaan päältä, mitkä rukkaset pitävät vettä, mitkä vain lämpöä.

Kommentit (3)

Rasavilin rukkaset. Pitävät vettä ja ovat lämpimät. Tai siis tällaisia kehuja olen kuullut. Meillä nämä nyt ekaa talvea käytössä. Reimatecin hanskoihin en ole ollut tyytyväinen. Meillä ainakin päästivät vedet läpi jo uutena.


Hyväksi todetut on meidän kolmella lapsella Lassien

Suprafill rukkaset, joiden kämmenosa ja käden selkäosa

on kokonaan " kurahousumateriaalia" . Vuori on mukavan pehmeä

ja lämmin.

Meillä on ollut käytössä useita Rasavilin rukkasia. Ovat mielestäni erinomaisia pakkaskelin rukkasia, mutta loskasäähän kelpaavat vain aivan uutena.

Ongelmana on se, että kangas rikkoutuu helposti rukkasen kärjestä aivan sauman vierestä, jonka jälkeen teippaamaton sauma ja rikkinäinen kangas päästää kosteuden sisälle. Tämän jälkeen rukkasista on aina vedettävä vuori ulos, että ne saa kuivaksi. Vuorin pujottaminen takasin sisälle rukkaseen on hankalaa varsinkin pienimmissä rukkasissa.Tänä talvena en näitä rukkasia aio enää ostaa. Käytämme kurarukkasia ja lapasia märällä ja topparukkasia (niitä halvempia marketin malleja) ja lapasia kovalla pakkasilla.

Uusimmat

Suosituimmat