Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kukaan onnistunut ostamaan Vantaalta Kuoman crosser - talvisaappaita lapsille?

Vierailija

Mistä? En tarkoita putkivarrellisia vaan niitä tarrallisia.

Kommentit (16)

Näissä Crossereissa ei tod ole pehmoinen plörö kanta koska en ikinä ostaisi huonosti nilkanseutua tukevia kenkiä lapsilleni!! Tästä linkistä näet mitä malleja Kuomalla on, ostamaani Crosseria siinä ei kylläkään enää näy, muita malleja en ole edes katsonut saati kokeillut.

Ja ap, tuolloin kun minä ostin lapsilleni nuo niin kyllä oli kokoja jäljellä 23-34 välillä ja väreinä täysmusta, sinimusta ja viininpunamusta.

Minusta tuo 22e/pari on todella edullinen hinta.

-8-

Tikkurilan Prismassa oli Kuoman Crosser-talvikengät tuossa 3viikkosen sitten tarjouksessa hintaan 2e/pari eli tosi edulliset:) normaali hintahan niillä on 50e! En edes harkinnut niitä perinteisiä putkivarsiKuomia kun ne ei tue lapsen jalkaa yhtään vaikkei mulla alle 2v lasta enää olekaan ja sanovat että ainakaan sitä nuoremmille putkimalli ei käy ilman että jalka/nilkka kärsii.

Crosserit tosi tukevan oloiset, tukeva kantaosa ja niillä parilla tarralla sää säädettyä tiukkuutta, varsi mukavan korkea niin suojaa nilkkojakin lumikasoissa rymytyessä. Toisena kenkinä meillä on hankittuna Goretexit mutta Kuomat paremmat kovilla pakkasilla.

Kuomalla olemassa toinenkin nilkkamallinen talvikenkä? Ainakin kokeilemissani kantakuppi oli tosi pehmoinen ja oli 100% varmasti Kuoman kenkä.Sanoinhan, että muistikuvat hinnasta ovat hyvin hatarat ;-)

Täytyypä käväistä Jumbon citttarissa. Vastaisitko vielä, että kuinka paljon maksoit putkivarsikuomista? Satutko muistamaan, että kuinka paljon ne crosserit maksoivat?Kiitollinen ap

Jäi hatara muistikuva, että olisivat olleet halvemmat kuin putkivartiset (silloin 30¿). Mutta se siis todella hatara muistikuva. Cittarissa muuten kaikki Kuoman tuotteet nyt -20%, joten hyvä aika ostaa:-) Tarrallisia Kuomia ei ollut reilu vko sitten hirveästi jäljellä, mutta ainakin pienempiä kokoja löytyi. Eivät olleet muuten samassa hyllyssä putkivartisten kanssa, joten älä luovuta jos ei heti löydy;-) Luulisi, että niitä tulee jossain vaiheessa lisääkin.Nyt kun tarkemmin mietin, saattoi olla myös Prismasta kyse, mutta jompi kumpi Jumbon marketti se oli :D

Uusimmat

Suosituimmat