Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

meidän pojalla jokin aika sit otettiin laajat brickit,ainoastaan koiralle tuli reaktio ja niinpä koira joutu lähtemään. kortisonin käyttö lopetettiin taas viikon kuurin jälkeen-ongelmana meillä siis ihon punoitus. nyt yhtäkkiä eilen alkoi taas posket punoittamaan aivan erilailla kuin ikinä,nyt molemmat,ennen vaan toinen. ruokavalioon lisäilimme kaikkea kuten lääkärii käski,kuitenkin ihan rauhassa ja nyt taas en uskalla mitään kohta antaa!!!tosiaan siis ongelmaa pukkaa...onko niin että jos olisi ollut allerginen esim perunalle se olisi reaktion näyttänyt kuten koira vai voiko silti olla?myöskään verikokeet eivä paljastaneet mitään. tai yritän lohduttaa itseäni et olisko esim pakkanen ja keskuslämmitys sisällä??? auttakaa, taas alkaa tuttu epätoivo iskeä...

Kommentit (3)

En osaa tietystikään vastata mitään kyselemiisi asioihin, mutta aattelin vaan tsempata sua kun luin postisi.Ikävältä kuulostaa, olen pahoillani!!!!

Toivottavasti joku osaa sanoa jotain järkevää ja auttaa/rauhoittaa sua. Uskon, että alkaa epätoivo nousta, niin tekisi itselläkin, jos olisi vastaavia juttuja.Tsempit siis ja voimia!

Tulkaa käymään jos kaipaat juttuseuraa!jepuli + santtu

esim meillä allergisila pojilla kummallakaan ei ole allergiat pricktesteissä näkyneet. toisella osa näkyi viivästyneenä reaktiona mutta esim maito jolle alleginen ei näkynyt ollenlkaan; sen sijaan altistuksessa 20ml sai aikaan kovan nokkosreaktion.eli se voi olla jotain ruuasta johtuvaa. sinuna antaisin pienen määrän uudestaan ja katsoiin oireita. tai sitten tauko kaikkeen uuteen ja uusi kokeilu aineella jota epäilit aiheuttajaksi.tsemppiä!

ottaa kuule aivoon kun taas mennään takapakkia...sit ainoa mitä keksin että lisäpotkua sai posket ku oltiin teillä ja sitä tifan pölyä teillä,mutta toisaalta kaikki nykylekurit sanoo ettei edes täydellinen saneeraus ole välttämätön...tiedä sitten...aiomme kyllä teillä kyläillä jatkossakin!!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat