Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


meidän pojalla jokin aika sit otettiin laajat brickit,ainoastaan koiralle tuli reaktio ja niinpä koira joutu lähtemään. kortisonin käyttö lopetettiin taas viikon kuurin jälkeen-ongelmana meillä siis ihon punoitus. nyt yhtäkkiä eilen alkoi taas posket punoittamaan aivan erilailla kuin ikinä,nyt molemmat,ennen vaan toinen. ruokavalioon lisäilimme kaikkea kuten lääkärii käski,kuitenkin ihan rauhassa ja nyt taas en uskalla mitään kohta antaa!!!tosiaan siis ongelmaa pukkaa...onko niin että jos olisi ollut allerginen esim perunalle se olisi reaktion näyttänyt kuten koira vai voiko silti olla?myöskään verikokeet eivä paljastaneet mitään. tai yritän lohduttaa itseäni et olisko esim pakkanen ja keskuslämmitys sisällä??? auttakaa, taas alkaa tuutu epätoivo iskeä...

Kommentit (3)

Jos prick on negatiivinen, voi silti olla allerginen. Meilläkin esim. peruna negatiivinen, mutta tyttö ei voi syödä kuin mäkkärin ranskalaisia tai Oolannin luomupakasteperunamuusia. Muu peruna aiheuttaa ihottumaa. Näissä kahdessa on kai perunan aineet niin hajonnut, että voi syödä. Voi testi valehdella myös niin päin, että iholle tulee oireita, mutta silti syötynä kestää jotai ainetta. Meillä kissa oli prick-positiivinen ja se näkyi myös verikokeessa. Tämä on niin selvä tapaus, että ei tulisi mieleenkään hankkia kissaa. Parhaiten allergiat selviää kokeilemalla, vaikka se onkin niin turhauttavaa ja hankalaa. Tsemppiä ja voimia sulle.

mutta antavat suuntaa. Perustuvat IgE-vasta-aineisiin. Toinen asia on, että meille lääkäri sanoi, että jos talossa on ollut koira, kestää jopa kaksi vuotta, että kaikki koiran allergeenit ovat poistuneet ilmasta. Voi olla, että on muutakin allergiaa, mutta koirakin saattaa aiheuttaa oireita myöhään, vaikka ei olisi paikallakaan. Tsemppiä teille!

Meillä tyttö 3v. voimakkaasti siitepölyallerginen, prikeissä ei kuitenkaan näkynyt mitään. Varhaisesta keväästä elokuun loppuun joutuu syömään allergialääkkeitä, muuten on aivan tukossa ja silmät punaisina ja turvonneina. Saa myös allergisen reaktion, jos syö runsaasti omenaa, päärynää ym. jotka ristireagoivat siitepölyjen kanssa. Eli prikit ja veritestit eivät todellakaan ole luotettavia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat