Vierailija

haluaisin järjestää ystävälleni vauvakutsut. ei vaan ole hajuakaan mitä siellä edes tehdään! eli apua kaipasin! tarjoilua, muistoja odottajalle jne. kaikki mahdollinen tieto olisi tarpeellista! :)

Kommentit (18)

ajattelin että juhlat olisivat yllätys. ystäväni mies saa toimia " avustajanani" ja sanoa ystävälleni että tulevat meille kylään. kutsujen alkaessa ystäväni mies ja oma mieheni luultavasti pakenevat paikalta.

vinkeistä oli apua. kiitos! :)

vaan ihan omannäköisesi vauvakutsut. Tee niissä juuri sitä, mitä sinua ja kavereitasi huvittaa. Suomeen tällainen baby shower perinne ei kai vielä ole juurtunut, joten tuskin mitään " siellä pitää ehdottomasti tehdä näin ja näin" -sääntöjäkään on olemassa. Pidä hauskaa ystäviesi kanssa!

en ollut ajatellutkaan peri amerikkalaistatyylisiä, vaan ihan " tavallista" . nyt vaan kaipailisinkin jotain ideoita! onko kenelläkään pidettu vauvakutsuja??? itse en ole koskaan ollut vauvakutsuilla, mutta nyt haluaisinkin ne ystävälleni järjestää.

-ap

Kokosin kasaan hänen lähimmät kaverit (n. 7 hlöä). Menimme siis yllättäin tämän ystävämme luokse. Sovimme etukäteen, et kuka tuo mitäkin syötävää mukanaan. Lisäksi ostimme korillisen kaikkea pientä tavaraa, joita vauvaperheessä tarvitaan. Kulut jaoimme osallistujien kesken. Koriin ostettiin mm. harsoja, digitaalinen kuumemittari, tuttipullo, kosteuspyyhkeitä, kondomeja ja tietysti suklaata.Ystävämme oli kyllä todella otettu tästä yllätyksestä. Söimme ja pelailimme pelejä ja juttelimme kaikenlaista.Kannattaa vaan järjestää hyvissä ajoin, jos vaikka vauva päättää syntyä etuajassa.


Jokaiseen palloon oli narulla kiinnitetty lappu. Tehtiin kierros, jossa jokainen luki oman pallonsa lapun. Lapuissa oli tehtäviä, joita vieraat saavat tehdä vauvavuoden aikana. Esim. vaihda vaipat 5 kertaa, järjestä äidille ja isälle vapaailta jne.Itse pidin kutsuista, vaikken normaalisti mistään hömpästä välitä. Kai tämä raskaus pehmittää päätä =) Oli mukavaa kun sai nähdä kaikki rakkaat ystävät saman katon alla vielä kerran ennen synnytystä. Ja harvoimpa odottaja harmistuu kaikista herkuista, joita kutsuilla saa!

Niistä vauvavuoden tehtävistä tulee mieleen: Kaikki ei välttämättä tykkää siitä, jos painostetaan jättämään alle 1-vuotias hoitoon. Se sekoittaa imetysrytmit ja ei muutenkaan saata olla vanhempien periaatteiden mukaista.Lahjoista: Suklaalle ja kumille on tosi moni allerginen.

Mutta itselleni olisi kelvannut:

*YLLÄTYS!!! (eli olisin luullut meneväni kaverin luo kylään ja siellä sitten muut ystävät mukana)

*Jokin kiva alkoholiton alkumalja, tähän voisi keksiä jonkun pienen puheen siitä, miten ystävät ovat halunneet kokoontua juhlistamaan tulevaa äitiä ja iloitsemaan hänen kanssaan.

*Pieniä lahjoja, siis tyyliin tutti ja vauvan sukat, ei mitään kallista ja hienoa ettei tule sellainen " en ole ansainnut tätä" olo.

*Joku tekee tulevalle äidille jalkahoidon tm. hemmottelun ja joku lukee siinä taustalla synnytys-puolen ketjua " Mitä hauskaa mies on sanonut/tehnyt synnytyksessä" ;)

*Jotain suolaista ja jotain makeaa tarjottavaa, ei tarvi olla suuren suurta ja toteutus voi olla nyyttäriperiaatteella, että jokainen vieras tuo oman lempijuttunsa minkä osaa hyvin tehdä.Toivottavasti oli jotain apua...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat