Apua!! Tyttö 9kk ja valvottaa yöt konttimalla unissaan!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tätä on jatkunut jo yli kuukauden. Neiti nukkuu sitten kun tosiaan malttaa seisomiseltaan vihdoin nukahtaa niin kolmisen tuntia ihan ok, mutta kun itse menen nukkumaan puolen yön maissa niin ralli alkaa. Kitinää ja kääntymistä, konttaamista ja yritystä seisomaan. Hermot menee neidillä heti kun äiti laittaa takaisin makuuasentoon. Maitoa menisi varmaan litra yöllä ja se hetkeksi rauhoittaa mutta vain hetkeksi. Neitimme on erittäin vilkas luonteeltaan.Viime yönä päätin vieroittaa rinnasta ja pullosta eli ylipäätään maidosta ja tunnin huudon jälkeen nukuttiin suht hyvin. Tuttia laitoin noin kolme neljä kertaa mutta tyttö ei edes yrittänyt nousta vaan jatkoi unia.Pelottaa vaan että sama jatkuu vielä pitkään.. Olisi kiva nukkua edes parin tunnin pätkiä!!!Onko kohtalotovereita tai neuvoja?? Ja ei, lapsellamme ei ole korvatulehdusta tai maitoallergiaa mikäli eräs nimikerkki niitä ehdottaa syyksi.

Kommentit (3)

Heraääkä vauvasi kokonaan vai harjoittaako konttamista unissaan?Sellasen tänään kuulin, et jos yöt levottomia vauvan uusien taitojen vuoksi ja vauva harjoittaa taitojaan myös unissaan niin öljyn lisääminen päivittiäin (2tl) voisi auttaa asiaan..kaverilleni oli tällainen vinkki annettu neuvolasta.Ölyjy jotenkin vaikuttaa keskushermoston toimintaan mistä juuri opitut taidot ovat myös lähtöisin.

Tyttö nukkuu hyvin päivällä vaunuissa mutta olen ajatellut että en opeta häntä yöllä vaunuihin koska sitten taas saa opettaa omaan sänkyyn.Kiitos tsemppauksesta, aion pitää pintani yösyömisten poisjättämiseksi. Meillä valvottu kohta 3 kuukautta kun neiti on hampaiden tulon ajan syönyt lohtusyömistä jopa 5 krt yössä joten nyt saa loppua. Ja varmasti pärjää ilman kun syö päivällä tosi hyvin.Kiitos vielä! Nukun päivällä aina kun mahdollista ja onneksi saan apua mummoilta ja tietty tytön isältä iltaisin!

T:Toinen hanski

Heippa!Teillä siis on uuden asian opetteluvaihe menossa. Yöt ovat silloin levottomia. Varsinkin nuo liikkumaan oppimiset, pystyyn nousemiset ja kävelyt on niitä juttuja, joita pitää harjoitella myös unissaan. Toisilla se kestää viikon, toisilla kuukauden, useimmilla varmaan siltä väliltä. Aikansa kutakin. Voimia jaksamiseen. Jos mahdollista yritä nukkua päivällä, kun lapsikin nukkuu. Nukkuko lapsi rattaissa hyvin, onko valjaat? Voithan koittaa jos joku yö nukkuisi rattaissa sisällä, niin ei pääsisi liikkumaan.. Toisaalta voi olla että herää sitten siihen kun on " jumissa" . Tätä en ole testannut itse.Jos päätit, että yösyötöt loppuvat, pidä siinä pintasi. Yli puolivuotias lapsi pärjää ilman yöruokia, jos saa päivisin sen 4-5 kunnon ruokaa ja riittävästi maitoa. Meillä molemmat lapset opetettu 7kk iässä pois yösyömisistä ja ei siihen ole mennyt kuin neljä yötä, että lopulta on nukuttu jopa kellon ympäri. Lapsikin on päivällä pirteämpi, kun " saa" nukkua yön heräämättä.Tsemppiä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat