Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Te joilla todettiin istukan olevan alhaalla, niin miten teillä nyt, eli oletteko käyneet kontrolliultrassa ja onko se istukka sieltä noussut??? Itselläni on tuo kontrolliultra ihan lähiaikoina, koska rakenneultrassa sanottiin että istukka on etuseinämässä ja alhaalla. Olis mukava tietää että ruukaako se sieltä niinku YLEENSÄ nousta, ettei tarvi sitten keisarinleikkauksella ottaa, kun oikee kautta synnyttää ei voi kun se on siinä synnytyskanavan edessä...

Että tämmöstä. kertokaas tarinoitanne, kiitos!=) Rianna...

Kommentit (4)

sieltä kyllä ylöspäin, jotain viikoilla 27-28 oli edelleen kyllä ultrassa etuseinämässä, mutta ei kuitenkaan ollut este alatiesynnytykselle, synnytys meni hyvin. Nyt tässä menossa olevassa raskaudessa istukka oli ultrassa viikolla 23 etuseinämässä jälleen, mutta ei edelleenkään liian alhaalla ajatellen normaalia synnytystä.

istukka aluksi etuseinämässä ja alhaalla, mutta noussut tai siis kasvanut riittävän ylös. Näin myös tässä neljännessä raskaudessa ja mulla kontrollikäynti rv:lla 30. Lääkärin mukaan istukka kasvaa aina rviikolle 30 asti jolloin sit näkee peittääkö se vielä kohdunsuuta vai ei.

mullakin istukka alhaalla takaseinässä. Tuolloin myös sanottiin, että yleensä kyllä vielä nousee. Nyt rv 28 kävin kontrollissa, eikä ollut noussut ilm. tarpeeksi: kätilön mukaan " rajatapaus" . Vauva perätilassakin vielä, mutta ehtiihän tuo toivottavsti vielä itsekseen kääntyäkin. Taas rv 32 meno ä-polille alhaalla olevan istukan takia, vuorostaan lääkärin tsekattavaksi.

Viikkoja huomenna tasan 23 ja kontrolliultra vasta rv 28+1! Ultraaja-täti kyllä sanoi rakenneultrassa, että 90% todennäköisyydellä siirtyy kohdun kasvun myötä ylöspäin, " pois tieltä" . Mutta on tää piinaavaa silti tää tietämättömyys...=)h.h.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat