Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rakentajat hox, kysymys kalustetarjouksestamme

Vierailija

Saimme Topi-keittiöltä kalustetarjouksen tulevaan talomme. siihen sisälty alumiiniset AEG:n kodinkoneet (kaikki pesutorni mukaan lukien) iso keittiö rauhala ovilla ja melkeimpä kokonaan isoilla laatikoilla, laminaatti ja kivi tasoa. Kodinhoitohuoneen kalusteet, eteisen liukuovikaapit ja kolmen makkarin kaapit. Hinta oli tingittynä 16500, miltä kuulostaa? kodinkoneiden osuus oli 6500e, ja sen alle emme saaneet edes gigantista tuota pakettia. Puustellilta saamamme tarjous oli paljon kalliimpi ja nyt pähkäilemme pitäiskö hakea tarjous vielä jostain. Aika vaan tahtoo loppua kesken, siksi kysyn kommenttejanne:)

Kommentit (2)

Kaikki nuo pitää sisällään ja vielä vessan kalusteet ja kylppäsin allaskaapin ja peilikaapin. Minustakin tuo kuulosti kohtuulliselta kun ensin saimme puustellin tarjouksen, joka oli yli 20 000 tingittynä... Nyt mies empii pitäisikö mennä vielä esim petra-keittiölle jne? tiedättekö millainen hintataso esim. petralla, parmalla ja ala cartella on topi-keittiöön ja puustelliin. Itse en ainakaan kuvastosta ihastunut kyllä petraan..

Mitä enemmän on vertailupohjaa, sen parempi tietenkin, mutta kyllä tuo on erittäin kohtuullinen, jos se tosiaan sisältää periaatteessa kaiken.

Uusimmat

Suosituimmat