Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttakaa kalustetarjouksen kanssa pähkäilijää..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Saimme Topi-keittiöltä kalustetarjouksen tulevaan talomme. siihen sisälty alumiiniset AEG:n kodinkoneet (kaikki pesutorni mukaan lukien) iso keittiö rauhala ovilla ja melkeimpä kokonaan isoilla laatikoilla, laminaatti- ja kivitasoa. Kodinhoitohuoneen kalusteet, eteisen liukuovikaapit ja kolmen makkarin kaapit. Hinta oli tingittynä 16500, miltä kuulostaa? kodinkoneiden osuus oli 6500e, ja sen alle emme saaneet edes gigantista tuota pakettia. Puustellilta saamamme tarjous oli paljon kalliimpi ja nyt pähkäilemme pitäiskö hakea tarjous vielä jostain. Aika vaan tahtoo loppua kesken, siksi kysyn kommenttejanne:)

Kommentit (13)

meillä noin 15000 sisältäen koneista ainoastaan AEGn liesikuvun, keittiö rauhala mallilla ja kaapistot kaikkiin muihinkin tiloihin (makuuhuoneet, eteinen, lasikuisti, pukuhuone, KHH ym). Siemensin alumiinipintaiset kodinkoneet paitsi Helkaman kylmälaitteet vaihdettavilla kuorilla noin 5000 euroa lisäksi Teknisiltä. Lisäksi siinä ei ole kivitasoja keittiöön vaan otetaan muualta ja altaat on.Sanna

siis meillä myös Topin kalusteet ja samoja hintoja suunnilleen. Puustellia en kyllä suosittele. Käytiin pyytämässä sieltä tarjous ja oikein ystävällistä palvelua saimme kun keittiötä suunniteltiin. Homma tökkäsi siihen kun myyjä ilmoitti että tarjoukset muista kalusteista (khh, wc:t, mh:t ja eteinen) lasketaan vain siinä tapauksessa että hyväksymme heidän keittiökalustetarjouksensa. Eli olisi pitänyt tilata se keittiö ennen kuin muista huoneista lasketaan tarjous! Emme tietenkään suostuneet moiseen, täytyyhän tietää hinta KOKO TALON kalusteille, onhan keittiö vain osa sitä! Kalusteita tulee lopulta paljon muihinkin huoneisiin!

Meille tulee Nixi:n kalusteet koko taloon. Keittiö korkeakiiltoinen Miranda, tammitasot, alumiiset koneet, paisi kylmälaitteet valkoiset. Keittiö kooltaan n. 14 neliömetriä. hinta 15400 sisältäen siis koko talon kalusteet. Ei mielestäni ollenkaan paha!?

ellu30:

Lainaus:


Moips,itse haime tarjoukset Topilta, Puustellilta sekä K-raudasta (myyvät Domusta). Parhaimman ja halvimman tarjouksen yllätys,yllätys saimme Puustellilta. Topin ja Puustellin tarjouksissa oli eroa vain 2000¿. Pyysimme siis tarjouksen keittiöstä, parista wc:stä ja kodinhoitohuoneesta. Saimme Puustelilta 500¿ alennuskupongin ja hyvän tingityn hinnan. Meillä kaikki nuo hiukan alle 15 000¿.Suosittelen Puustellia!
Vielä piti omaan viestiin lisätä, että tarjoukseen kuului eteisen lasikuistille penkit joissa säilytystilaa (samanlaistet tuli myös kodinhoitohuoneeseen) ja lasten makkareihin kaapit ja reilunkokoiset pöytätasot.

keittiö ja kaikki kaapistot. Saatiin 14 000e:n tarjous. Se sisältää keittiön (13neliöä) kaapistot ja työtasot sekä koneet (jää- sekä pakastinkaappi, liesituuletin, keraaminen liesi). Lisäksi tarjoukseen kuuluu kolmen makuuhuoneen kaapistot, eteisen liukuovikaapisto, aulan, pukuhuoneen sekä vessan kaapit ja altaat.

Ollaan tyytyväisiä hintaan.

Meille tulee myös Topilta ja saamme suhteilla koko talon kalusteet vajaalla 10 000 eurolla (ilman mitään kodinkoneita, mukana vain yksi allas), myös rauhala-kaapistot (12 m2 keittiö), laminaattitasot ja eteisen liukuovikaapisto. Ja jos me saadaan jo tingitty hinta niin tuo teidän hinta kuulostaa tosi hyvältä! Ottakaa ihmeessä.Kyllä se Rauhalan kaappi on sitten sievä, eikö vaan! ;-)

Ihan on kuin meiltä - sama maku :-)

Hintakin on suunnilleen sama. Täytyy kyllä vielä saada hintaa alemmaks (sentään vain mdf-ovet!!) tai sitten otamme puusepältä saamamme tarjouksen - on edullisempi suunnilleen samoilla sisällöillä. Puustellissa kannattaa kuulema olla tinkimässä ennen kuun vaihdetta, silloin hinta romahtaa helposti... ite emme ole sieltä kyselleet, muualta kyllä.

Ihana kun tullut vastauksia näin paljon! Piti vielä lisäämäni, että meillä tuohon hintaan kuului myös alakerran wc-kalusteet ja yläkerran kylppärin kalusteet ja kaikki altaat. Meinasi nuo unohtua. Näyttää siis, että aika kohtuulliselta kuulostaa meidän tarjous, nyt vaan pähkäilemme pitäisikö hakea vielä jostain. Toisaalta ei jaksaisi eikä aikaakan olisi paljon... minä en ole ollut ihastunut moneenkaan keittiofirmaan:/ Olemme vähän ajatelleet josko vielä Petralta ja Ala Carte-keittiöltä kysyisimme. Tiedättekö näiden hintatasosta puustelliin ja topiin nähden?

Moips,itse haime tarjoukset Topilta, Puustellilta sekä K-raudasta (myyvät Domusta). Parhaimman ja halvimman tarjouksen yllätys,yllätys saimme Puustellilta. Topin ja Puustellin tarjouksissa oli eroa vain 2000¿. Pyysimme siis tarjouksen keittiöstä, parista wc:stä ja kodinhoitohuoneesta. Saimme Puustelilta 500¿ alennuskupongin ja hyvän tingityn hinnan. Meillä kaikki nuo hiukan alle 15 000¿.Suosittelen Puustellia!

jos siinä on mukana khh ja komeroitakin. Meillä pelkkä keittiö ilman koneita 10000¿, khh 1800¿ ja komerot tulee maksamaan n. 2800¿ ja koneet ainakin 5000¿.Ei tule Topilta sillä sitä kautta pelkkä keittiön tarjous 18900¿ koneineen.

myös vielä muista että kävin myös Puustellilla ja Keittiömaailmassa. Puustellin palvelu yliystävällistä (= oikein ärsyttävää :) ja sieltä ei saanut mitään kuvia itelle. Samoin myös ei oikeen muuta suunnitelleet kun eka keittiön olisi pitänyt olla hyvä. Keittiömaailmassa oli joku harjottelijatäti ja suunnittelu kesti kauan.. Ja lisäksi siellä ei ollut mieleistä ovimallia kun olin toiseen jo niin ihastunut. Mutta hinta Keittiömaailmassa oli suht samaa. Muualla en sitten jaksanut edes käydä.Sanna

Uusimmat

Suosituimmat