Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli osaisiko joku tarkentaa miten se menee: eli jos syö sen maagisen 1200 kaloria päivässä, niin eikös sen pitäisi laihduttaa, vaikka ilman liikuntaakin?Voiko tai pitääkö peräti syödä enemmän yhtenä päivänä viikossa, jottei menisi säästöliekille? Pitääkö se ollenkaan paikkaansa?Olen lukenut näitä laihdutusjuttuja joka puolella, ja olisin kiitollinen jos saisin nyt selkeän vastauksen näihin kohtiin:)

Kommentit (15)

kotipizzan, niin se menee jo reilusti yli. Mutta esim. niitä kaupan valmisruokia saat syödä kolme päivässä. Opettele katsomaan niitä kaloreita, niin huomaat järkyttäviä eroja.

Ainut mitä pitää osata tehdä on arvioida määrä. Myös juomat ja käytetty voi ja mausteet pitää otta mukaan listalta.http://ffp.uku.fi/cgi-bin/energynet03/energyintake.pl?session_id=11c11c1...1200kalorin dietiin kuuluu 2lämmintä ateriaa.Aamupala: 2täyshyvä/ruis leipää, päällä kasviksia, margariini sipaus, kahvi/tee, lasi maitoa tai kaurapuuro(2dl) tai vaikka leipä ja hedelmäLounas: Tava ruokaa vähän, salaattia ja kasviksia ja leipä ja lasi maitoaVälipala: Kahvi/tee/mehulasi ja leipä tai pieni pulla/keksiPäivällinen: Tava kotiruokaa(eineksistä esimerkkinä annoskoko on vaikka puolet saarioisen maksalaatikosta), salaattia, kasviksia, leipä(voi olla sipaus margariinia) ja lasi maitoaIltapala: hedelmiä ja leipä, tai puuro, tai leipä ja rasvaton jogurtti...

Ei tarvi kauhean yksityiskohtaisesti laittaa, mutta jotain viitettä siitä esim. 2porkkanaa ja vesilasi vaikolme lämmintä ateriaa?

Olen tosi tietämätön näissä kaloriasioissa..

juuri noin et söin 1000-1300 kaloria päivässä ja pidin sen herkkupäivän ja aina herkkupäivän jälkeen oli paino laskenut huomattavasti...

Niin ja laihduin kuukaudessa 7 kiloa.

Uusimmat

Suosituimmat