Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Siis täh. TUosta taaperon pyllypesukeskustelusta, ollaanko me outoja kun pestään

Vierailija

1-vuotiaan pylly kolme kertaa päivässä, aamulla, iltapäivällä ja ennen nukkumaanmenoa?? Viikko sitten siirryttiin tähän siitä, että joka vaipanvaihdolla pestiin pylly...ja välillä tuntuu että tämäkin on liian vähän (tytöllä haisee pimppi monesti tosi pahalle, jos ei oo pesty pariin tuntiin). Todellako te muut pesette tuon ikäisiltä vain kerran päivässä vai miten?

Kommentit (15)

Vierailija:

Lainaus:


Jatkuva peseminen huuhtoo iholta normaali bakteeriflooraa, mikä altistaa hiivasieni-infektiolle ja kuivumiselle ihon rasvan huuhtoutuessa pois.

noita lapsia yks kumpaakin lajia. ja molemmat niin kuivaihoisia, että ei niitä viitsi huvin ja urheilun kannalta pestä, neuvolassakin sanottu että vaan tarpeen vaatiessa, mä en jaksais kiikuttaa lapsia pyllypesulle joka kerta kun vaippaa vaihdetaan.Vierailija:

Lainaus:


pesen pyllyn joka vaipan vaihdon yhteydessä! Haiseehan se jo pian, vaikkei kai vaarallista. Enpä itsekkään haluaisi olla pissapyllyllä, jos vaipoja joutuisi käyttämään.
pesen pyllyn joka vaipan vaihdon yhteydessä! Haiseehan se jo pian, vaikkei kai vaarallista. Enpä itsekkään haluaisi olla pissapyllyllä, jos vaipoja joutuisi käyttämään.

Luulin, että peppu pestään aina vaipan vaihdon yhteydessä, lapsen iästä riippumatta. Kaikkea uutta sitä oppiikin. Meillä 7 kk poika ja joskus olen (siis pari kertaa) jättänyt pepun ja pippelin pesemättä pissavaipan jälkeen ja olen kantanut siitä huonoa omaatuntoa. Hassua, että vasta nyt kuulen, ettei joka kerta tarvitsisi pestä. Tunnen itseni ehkä vähän hölmöksi...

illalla. kuivuis tytön jalat ihan kokonaan pois, jos lotrattais sillä vedellä viis kertaa päivässä. jos nyt joskus kävis niin että tyttö olis kakannu vaan kerran,ja sekin aamupäivällä, niin kyllä mä silloin huuhtasen illalla, mutta en muuten. kun kakkavaipan vaihdon yhteydessä pestään yleensä kuitenkin aamulla/aamupäivällä ja sitten iltapäivällä.

Uusimmat

Suosituimmat