Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heippa!

Olisiko tietoa Tampereen seudulla Disfatylin ja Cuplatonin saannista?

Yliopiston Apteekissa meille sanottiin, että kumpaakaan ei ole saatavilla ainakaan vuoteen?! Mistähän moinen johtunee ja saako ylipäänsä mistään apteekista tällä hetkellä?

Tiedoista kiittäen ;-)

Kommentit (3)

...on myös muissakin apteekeissa. Yhdessä sanottiin toimitusta viikoksi 43 ja toisessa 46. Mistään ei ole näemmä mitään varmuutta... Disflatyliä tullee joka tapauksessa aikaisemmin kuin Cuplatonia. Soittakaa Orionille, jos haluatte tietää tarkemman aikataulun Cuplatonista!

Itselleni kaikki etelä-Suomen koluamani apteekit sanoivat viikolla 41, että tulee tukkuun vkolla 42 ja juuri sillä viikolla sainkin jo tiistaina muistaakseni Disflatylia ihan täältä omasta kyläapteekista. Pitäisi saada.Mutu

... ja sanoivat, että Cuplatonin joku raaka-aineosa on loppu hetkellisesti ja tehtaalta saavat lisää toimitettua viikolla 49 eli vähän ennen joulua. Koska Cuplatonia ei ole hetkeen saanut, on Disflatyl hetkellisesti loppu, mutta sitä pitäisi jo olla tullut lisää apteekkeihin. Viime viikolla ainakin Hervannan apteekissa oli reilusti Disflatyleja jäljellä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat