Onko Sydämen asialla OIKEASTI vuosikymmeniä sitten kuvattu sarja vai uusi nostalgisilla kulisseilla?????

Vierailija

Kommentit (12)

Muuten en ois sitä arvannutkaan, mutta siinähän vieraili kerran se naisnäyttelijä, nimeä en muista. Hän näytteli tässä sarjassa sitä naikkosta joka huijasi rahaa siltä lordi Ashfordlyltä. Sama lyyli näyttelee Chrissien äitiä Holby Cityssä, joten pakko olla uusi sarja.=) Hyviä sarjoja kummatkin..

Oon aina ajatellut, että se on takuuvarmasti kuvattu siihen aikaan mitä kuvaakin, mutta tänään huomasin ekan kerran lopputeksteissä vuoden 2001... " Feikkiäkö" kaikki?

aikaa, että sijoittuu nykyaikaan, että on vaan ihanan söpöä ja perinteistä ja kaikilla vanhat autot... No, aika pian tajusin, ettei taida ihan meidän ajoista kertoa :)

T. Sarjaa kuukauden seurannut

Vierailija:

Lainaus:


se kuvanlaatukin voisi olla hieman eri jos olisi tosiaan 40 vuotta sitten kuvattu.ettekö te mieti koskaan mitään?
Vai onko jengi tässä ketjussa niin nuorta, ettei ole tietoinen, että kuvan- ja äänenlaatu on " muinoin" ollut kehnompaa ;)

6

Ja onhan sarjassa paljon nykyajan näyttelijöitä: Vernon on Pokka pitää-sarjan Hyacinthin lanko, lisäksi sarjassa on ollut Emmerdalen näyttelijöitä: Bob, Ray, Andy, Donna jne...

Keväällä se oli 1993 ja nyt 2001. Näkeehän sen nyt ohjelman valmistustyylistäkin että se on tehty " nykyaikana" + kaikkea ei ole osattu tehdä 60-lukumaiseksi, esim. Jackien ulkonäkö.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat