Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka paljon vuokraa maksaisitte tällaisesta asunnosta?

Vierailija

Asunto 90-luvulla rakennetussa, hyväkuntoisessä 4-kerroksisessa kerrostalossa Helsingissä. Talolta alle 100 metriä matkaa lähimmälle uimarannalle. Kaikki palvelut lähellä ja lapsille paljon aktiviteetteja, tiloja ja siistejä leikkipaikkoja. Hyvät liikenneyhteydet. Iso kauppakeskus alle kilometrin päässä.Asunto 105 neliötä; 4h+keittiö, parveke, ranskalainen parveke, 2 kph, wc, vh, 2 uloskäyntiä. Asunto hyväkuntoinen, keittiö siisti ja moitteeton, astianpesukone löytyy sekä uudet kylmäkalusteet. Asunnossa koneellinen, tehokas ilmastointi ja taloyhtiössä maksuton pesutupa, tehokkaat kuivaajat ja kuivaushuoneet, näköalasauna katolla sekä kunnallinen päiväkoti pihapiirissä.

Kommentit (6)

ä hetkellä omistuskaksiossa Helsingin " hyvällä" alueella, ja kun tuossa katselin kämpän arvioidulla myyntiarvolla saatavia asuntoja Helsingin alueelta, niin totesin, että jostain puolelta kaupunkia saisin pienen kaksioni hinnalla jopa neliön.

Soita kiinteistökeskukseen ja kysy realistinen arvio. Ei sitä tällä palstalla kukaan pysty pelkän kuvauksen pohjalta arvioimaan. Ei ainakaan ilman paikkatietoa.

Uusimmat

Suosituimmat