Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pitäis viedä tyttö 1-vuotisvalokuvaan. Minnekäs Tampereella kannattaa mennä? Toiveissa ois joku ehkä hieman erikoisempi kuva, mahdollisesti jotain taustoja tai rekvisiittaa... Onko kukaan kokeillut Studia Liisa Karlingia ja erityisesti hänen fantasikuviaan? Tuo fantasiakuvaus on kyllä törkeän kallis vaivaansa nähden (200 e!). Muita hyviä paikkoja?Kiitos!

Kommentit (11)

Osasivat ottaa lapsen hyvin ja varattiin tarpeeksi aikaa. Ihania taustoja ja " vanhanaikaisia" kuvia sai otettua, oli paljon eri rekvisiittaa. Meillä on otettu siellä puolivuotiskuva, 1-v kuva ja joulukorttikuva ja kaikki olleet todella hyviä.Vielä muutama jatkokysymys: Onkohan tuolla Kuvakabinetilla netissä esimerkkikuvia? Entä saitteko (jos halusitte) vaihtaa vaatteita missään näissä mainituissa paikoissa kesken kuvauksen? Saiko ottaa myös nakukuvia? Ja olikohan jossain paikassa soitinta omaa musaa varten?Vielä näistä ehdotetuista muutamaa harkitsen, Karlingin hylkäsin, kun oli nostanut hintoja ja mun mielestä menee jo rahastuksen puolelle. Vaikka varmasti on kova ammattilainen, ei siinä mitään.

mennään Miia Marjamäelle, tuttujen lapset kuvattu siellä ja tosi hyviä kuvia. Kuvaa oikealla kameralla eikä digillä. Löytyy webbisivut.Kaveri kävi myös Kallioniemellä ja oli kuulemma ok. Mutta huomenna viisaampi, jännää vähän miten menee :)Mun mielestä fantasiakuvat liian kalliita ja vähän hassujakin.. Perinteistä ja kunnollista :)Sanna

Suosittelen lämpimästi! Sai vaihtaa vaatteita, oma pupu oli mukana ja musasta en tiedä, ei ollut tarvetta. Soita ja kysy tai mene ihmeessä käymään henk.koht, jos haluat.Olen nähnyt tosi loistavia kuvia hänen ottamanaan. Todellinen ammattilainen!

Liisa on kuvannut häämme, raskauteni ja poikamme 1v. kuvan ja kuvat ovat aivan upeita!!! Toki laatu maksaa ja niin pitääkin! Lämpimät suositteluni!!!

Itsekin pari kk sitten kyselin tällä palstalla suosituksia Tamperelaisiin valokuvaamoihin, monet suosittelivat kuvakabinettia ja siellä sitten käytiinkin. Kuvat olivat mahtavia, valinnanvaikeus kova (niitä oli paljon n. 35 koevedosta) ja palvelu erinomaista. Kuvaushintakin oli edukkaampi kuin monissa muissa valokuvaamoissa. En voi muutakuin suositella!Yritän tähän saada aiemman keskustelun:

http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?m=4912210&t=4912210&appid=&p...

Viola04:

[quote]


Vielä muutama jatkokysymys: Onkohan tuolla Kuvakabinetilla netissä esimerkkikuvia? Entä saitteko (jos halusitte) vaihtaa vaatteita missään näissä mainituissa paikoissa kesken kuvauksen? Saiko ottaa myös nakukuvia? Ja olikohan jossain paikassa soitinta omaa musaa varten?Kuvakabinetilla ei ole netissä esimerkkikuvia. Vaatteita sai vaihtaa ja vaihdoimmekin kesken kuvauksen toiseen asuun. Nakukuviakin oli seinällä, joten niitäkin varmaan saa. Soittimesta ei tietoa. Suosittelin yhdelle muskarikaverille, olivat käyneet ja olivat myös erittäin tyytyväisiä. Kannattaa soittaa ja kysyä.Aikaisemmin meillä on kaikki kuvat otettu r.j.niemellä ja yleensä Jakke on kuvannut. Toisiksi nuorimman pojan kuvasi Niemellä Liisa ja nuorimman Liisa omalla studiollaan. Vaikka kuvaaja oli sama on kuvien henki hyvin erilainen. Liisa oman studion tuotokset ovat todella herkkiä ja tunnelmallisia. Kertakaikkiaan ainutlaatuisen ihania. Ei niin perinteisiä vaikka ihan perinteiset kuvat meidän pojasta otettiin eli ei fantasiaa. Hinta oli studio karlingilla kova mutta kerran se vain kirpaisee :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat