Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hui kauhistus! Peptidi Tuttelin uudet ohjeet!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

No. Huomasin juuri, että Peptidi-tuttelipurkissa on uudet ohjeet! Pitääkö nyt muuttaa omia systeemejään, kun purkki on muuttunu?Siis, siinä lukee nyt, että sekoita valmiiksi vasta juuri ennen ruokailua ja heitä yli jäänyt pois. Ennen luki, että tee korkeintaan vuorokauden annos.

Eihän tuo millään voi toimia, että yölläkin, kun vauva herää, ensin keitetään vettä, sitten jäähdytetään vettä, sitten sekoitetaan ja sitten jäähdytetään syömälämpötilaan ja sitten vasta syötetään! Tuossahan on mennyt jo puoli tuntia ainakin ja vauva siinä vieressä huutaa nälkäänsä. Ennen sopi vain lämmittää valmiiksi jääkaappiin sekoitettu muona.Ja nyt siinä lukee myös, että valmistetta saa käyttää vain lääkärin tiukassa valvonnassa. Me on neuvolalääkärissä puhuttu, että meillä syötetään rintamaidon lisäksi peptidiä, kun mikään muu korvike ei sovi. Ja nlalääkäri ei siihen mitään. Ja nyt sitten pitäisi mennä uudelleen lääkärille, kun ei meitä mitenkään erityisesti valvota.Mitä tuossa peptidissä on sellaista, miksi sitä ei voisi vauvalle syöttää, jos kerran muut eivät mahavaivojen takia sovi?

Kommentit (1)

kuin elintarvikeviraston nykyinen suositus. Se koskee kaikkia jauhemaisia korvikkeita. Löydät sen etv:n nettisivuiltaan kohdasta tiedotteet.Ei yömaidon valmistaminen ole yhtään sen kostikkaampaa. Voit keittää ja jäähdyttää veden sopivan lämpöiseksi (siis pelkän veden) ja laittaa valmiiksi termariin. Tai keittää isomman satsin vettä, jäähdyttää ja laittaa jääkaappiin. Yöllä sitten vaan veden lämmitys tarvittaessa ja jauheet sekaan.

Uusimmat

Suosituimmat