Onko muilla ollut romaneja naapureina??

Vierailija

Muutetaan kohta rivariin, jossa seinän takana asuu romaneja. Onkohan ne miten kova äänisiä?? onhan niillä se oma kulttuuri mutta silti mietityttää että mitenkähän niiden kanssa tulee toimeen. Se on lapsiperhe siis

Kommentit (8)

Vierailija

ja ystävänä on myös romaninainen.Ihan tavallinen ihminen hän on, enpä ole mitään kummallista huomannut tässä vähän yli vuoden aikana kun ollaan oltu tekemisissä.

Vierailija

Olet joutumassa elämäsi kurimukseen! Kansakuntamme tarvitsee LUJAA JOHTAJAA, joka lakaisee parasiitit ja rikolliset pois kartalta! FUCKERMANSKY.

Vierailija

oli kylässä monta perhettä koko ajan, piha oli täynnä rumasti puhuvia lapsia kaiken aikaa. Poikkeuksiahan voi löytää, mutta en minä ainakaan ole kuullut tai kokenut, että heistä ei mitään ongelmaa olisi.

Viimeistään kun huomaat että he laittavat kaikki lapset takapenkille, vaikka heitä olisi 6 ja kaikki ilman turvavöitä, niin silloin voi ainakin tuntua pahalta heidän puolestaan.

Vierailija

Asuvat 7. kerroksessa, joten ihan hyvin onnistuvat kopin savustamaan sillä matkalla. Ja laulavat parvekkeella - kovaa :-D Mutta erittäin kauniisti, joten ei valittamista.

Vierailija

Jos joskus lainaat vaikka maitoa, puhelinta tai vaikka ostat jotain. Niin kohta sulla on koko suku oven takana jotain kerjäämässä. Ja vaikka olisit auttanut 100 kertaa ja jätät kerran auttamatta niin saat kaikkien vihat päällesi. Yritä pitää heihin mahdollisimman kylmät ja viralliset välit. Usko minua, kokemusta riittää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat