Silmistä ja katseesta näkee, onko ihminen älykäs.

Vierailija

Sivut

Kommentit (49)

Vierailija:

Lainaus:


Jos tarkoitat tilannetta jossa joukko naapurin rouvia juoruaa päivän tapahtumista niin se joka ei jaksa kiinnostua ja on hiljaa on todennäköisesti yksi joukon älykkäimmistä.
Sosiaalinen älykkyyteni ei ole lähellekään samalla tasolla kuin " palikkatestiälykkyyteni" ja lisäksi uskoisin että esim. moni vanhoista koulutovereistani kuvailisi minua ennemmin vähän keskimääräistä tyhmemmäksi kuin älykkäämmäksi, koska eivät pysyneet yleensä ollenkaan mukana ajatuksenjuoksussani ja jouduin vääntämään heille melkein aina kaiken rautalangasta.

tarve todistella että sinun katseessasi olisi älykkyyttä? Enpä näe ruudun takaa silmiäsi joten hankala arvioida sen perusteella älykkyyttäsi. Kirjoitustesi perusteella olet mielestäni juuri näsäviisas, et älykäs.

viisaat on ns. hajamielisiä professoreja joiden katse harhailee ja mieli askartelee jo isommissa asioissa kuin small talkissa jota esim. naapureiden kans harrastetaan. Ja tekee nopeasti päässälaskuja...

Ehkä siitä että hän vähättelee matemaattista yms. älykkyyttä ja puolustaa " sosiaalista älykkyyttä" eli kykyä puhua jonnin joutavia umpioutojen kanssa ;)

" he ovat ketteriä älyllisissä tilanteissa niin sosiaalisesti kuin

yksittäisillä osa-alueillakin." Kerrohan sitten mitä tällä tarkkaan ottaen tarkoitat, jos et sitä että ihminen on ketterä myös sosiaalisesti älyllisessä tilanteessa.

olevansa kiinnostunut muiden asioista ja haluavansa kuulua ryhmään jne. vaikka pohjimmiltaan olisi hyvinkin epäsosiaalinen eikä muiden asiat kiinnostaisi pätkääkään. Mielestäni sellainen ihminen ei ole älykäs, vaan kaksinaamainen valehtelija joka esittää olevansa muuta kuin oikeasti on.

Kuulun Mensaan ja osa tapaamistani mensalaisista näyttää kyllä ihan rehellisesti sanottuna siltä että ÄO olisi maksimissaan 100... Jutuista tosin huomaa aika helposti, että samaa sakkia ollaan kuitenkin.

perusteella yleistä totuutta. Mutta tällä palstalla on useampi lukija kuin vain muutama joten täältä löytyy todennäköisemmin lähempänä totuutta oleva tieto...

ap:n mukaan siis älykkäät ihmiset ovat usein kaksinaamaisia valehtelijoita!Moraali on ihan älykkyydestä irrallinen asia. Jotkut pelkästään yläasteen käyneet keskimääräistä tyhmemmät on juuri huijareita ja heikon moraalin omaavia. Älykkäämmät taas käyttää energiansa muihin asioihin.

älykkäät olisivat usein ilkeitä jne. tuo oli aivan omaa keksintöäsi.

Miksi hukkaat energiaasi siihen, että luot muista mielikuvia, jotka ovat lähinnä ilkeitä ja vailla totuuspohjaa?

t. ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat