Silmistä ja katseesta näkee, onko ihminen älykäs.

Vierailija

Sivut

Kommentit (49)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Jos tarkoitat tilannetta jossa joukko naapurin rouvia juoruaa päivän tapahtumista niin se joka ei jaksa kiinnostua ja on hiljaa on todennäköisesti yksi joukon älykkäimmistä.
Sosiaalinen älykkyyteni ei ole lähellekään samalla tasolla kuin " palikkatestiälykkyyteni" ja lisäksi uskoisin että esim. moni vanhoista koulutovereistani kuvailisi minua ennemmin vähän keskimääräistä tyhmemmäksi kuin älykkäämmäksi, koska eivät pysyneet yleensä ollenkaan mukana ajatuksenjuoksussani ja jouduin vääntämään heille melkein aina kaiken rautalangasta.

Vierailija

tarve todistella että sinun katseessasi olisi älykkyyttä? Enpä näe ruudun takaa silmiäsi joten hankala arvioida sen perusteella älykkyyttäsi. Kirjoitustesi perusteella olet mielestäni juuri näsäviisas, et älykäs.

Vierailija

viisaat on ns. hajamielisiä professoreja joiden katse harhailee ja mieli askartelee jo isommissa asioissa kuin small talkissa jota esim. naapureiden kans harrastetaan. Ja tekee nopeasti päässälaskuja...

Vierailija

Ehkä siitä että hän vähättelee matemaattista yms. älykkyyttä ja puolustaa " sosiaalista älykkyyttä" eli kykyä puhua jonnin joutavia umpioutojen kanssa ;)

Vierailija

" he ovat ketteriä älyllisissä tilanteissa niin sosiaalisesti kuin

yksittäisillä osa-alueillakin." Kerrohan sitten mitä tällä tarkkaan ottaen tarkoitat, jos et sitä että ihminen on ketterä myös sosiaalisesti älyllisessä tilanteessa.

Vierailija

Enpä usko, että katseessani olisi sellaista suurta älykkyyttä kuin parilla tutullani, joita ajattelen kirjoittaaessani tätä.

t. ap

Vierailija

olevansa kiinnostunut muiden asioista ja haluavansa kuulua ryhmään jne. vaikka pohjimmiltaan olisi hyvinkin epäsosiaalinen eikä muiden asiat kiinnostaisi pätkääkään. Mielestäni sellainen ihminen ei ole älykäs, vaan kaksinaamainen valehtelija joka esittää olevansa muuta kuin oikeasti on.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat